Přejít k hlavnímu obsahu

Hitpoint Masters u konce, kdo jede na LEGENDs?

19. 3. 2019 | 00:03 League of Legends
Po pěti hracích dnech nakonec o čtyřech postupujících rozhodla až úplně poslední série. Posledního postupujícího určil po stejném počtu vyhraných sérií a rozdílu vyhraných a prohraných her až vzájemná bilance.
Hitpoint Legends #3
Hitpoint Legends #3

Na Hitpoint LEGENDs #3 nakonec postupují týmy eSubaVikingekrig EsportsAS Trenčín a eXtatus. Mezi poraženými tedy figurují Inaequalis Inside Games. Právě eSuba, která na LEGENDs jede z prvního místa, neztratila během pěti zápasů ani jedinou hru a i přes několik změn v sestavě tým vypadal zdaleka nejsilnější a podával nejstabilnější výkony. Velmi slušné výkony podávali ale i hráči, kteří nastoupili z lavičky a hráči modré krve tak budou znovu jasnými favority na zisk titulu.

Vikingekrig Esports, který skončil na druhém místě ukázal asi největší zlepšení a po úvodních porážkách od Trenčína a eSuby se zvedli jak herně, tak i výsledkově. Největší sílu nakonec našli po několika změnách v sestavě Adiss, Rein, Lachtan, Hiro a Gaax.

Hitpoint Masters 2019

Největší otazník visí nad AS Trenčín, který vypadá jako tým, který by mohl potenciálně ohrozit i opěvovanou eSubu, ale v některých hrách tak úplně nepůsobí. Posledním celkem na LEGENDs bude eXtatus, který se jeví jako asi největší outsider a v semifinále ho navíc čeká obávaná eSuba. Vzhledem ke špatné formě z posledních týdnů je pro tým úspěch, že se na LEGENDs vůbec dostal, ale třetí místo pro něj rozhodně není naivním cílem.

Play-off fáze se odehraje již tuto sobotu a neděli ve Svitavách. Semifinále i finále a zápas o třetí místo budou všechny hrané na tři vítězné hry, tedy bo5.