Přejít k hlavnímu obsahu

Hitpoint Winter: O prvenství se dělí Vikingekrig a Repre Gold

2. 11. 2020 | 01:00 League of Legends
Zimní liga zamířila do druhé poloviny a na čele se po čtvrtém hracím stále nečekaně drží Vikingekrig Esports, které však dotáhli Repre Gold. Na záda jim nadále dýchají Inside Games a eSuba a daleko nejsou ani Absolute Legends s Eclot Gaming.
Hitpoint Winter
Hitpoint Winter

UPDATE #2: Velmi úspěšnou neděli za sebou mají Repre Gold, kteří dokázali zvítězit nad Vikingekrig i Cyber Gaming a dotáhli se tak na nejvyšší příčku. Další kolísavý výkon naopak podala eSuba, která podlehla Cyber Gaming, ale následně si spravila náladu proti Inside Games, kdy předvedli solidní výkon a jednoznačně zvítězili. Diváci se dočkali také prvního pentakillu, který si na své konto připsal Jackisek v zápase na spodku tabulky, v němž si Inaequalis vyšlápli na ECLOT. 

UPDATE #1: O první pozici se hned po dvou utkáních dělí tři týmy a to ještě nemají po svém prvním zápase eSubáci, které čeká repríza letního semifinále proti Cyber Gaming. Repre Gold si dokázali vyšlápnout na Vikingekrig, kteří sice získali dva barony a skvěle potrestali několik chyb svého soupeře, ale nakonec Repre Gold klíčové teamfighty zvládli a prokousali se až k vítězství.

Je tu čtvrtý hrací týden, ve kterém se základní část dostane do své druhé poloviny. Na programu je například utkání Repre Gold proti Vikingekrig Esports, tedy borců se bohatými zkušenostmi proti dravým mladíkům, kteří zatím překvapují celou domácí scénu. Velká zkouška čeká také eSubu, která se utká proti papírově silným Cyber Gaming a rozjetým Inside Games. Právě Inside Games jsou dalším týmem, složeným především z nováčků a daří se jim držet na špičce tabulky. 


Neděle 1. listopadu
AL⁠  Česká republika0:1 Česká republikaIG
RPG  Česká republika1:0 Česká republika⁠ VIK
INAE  Česká republika1:0 Česká republika⁠ ECT
ESB⁠  Česká republika0:1 Česká republikaCG
ECT ⁠ Česká republika0:1 Česká republikaAL
ESB  Česká republika1:0 Česká republika⁠ IG
RPG Česká republika1:0 Česká republika⁠ CG
INAE⁠  Česká republika0:1 Česká republikaVIK

Hitpoint Winter 2020

#TýmySkóre
1 Česká republika ⁠Vikingekrig Esports6 - 2
2 Česká republika ⁠⁠Repre Gold6 - 2
3 Česká republika Inside Games5 - 3
4 Česká republika ⁠eSuba5 - 3
5 Česká republika ⁠Cyber Gaming4 - 4
6 Česká republika ⁠Absolute Legends CZSK4 - 4
7 Česká republika Eclot Gaming1 - 7
8 Česká republika ⁠Inaequalis1 - 7