Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní fáze Worlds je kompletní, Humanoid má slušnou šanci na postup do play-off

9. 10. 2019 | 01:30 League of Legends
Play-In část je oficiálně za námi a i přes řadu zajímavých utkání jsme se velkého představení ve formě postupu některého z papírově slabších týmů nedočkali.
Worlds 2019
Worlds 2019

Humanoid a jeho spoluhráči z týmu Splyce se sice v baráži trápili proti statečným Rusům z Unicorns of Love, ale nakonec po vítězství 3:2 zvládli postoupit do hlavní fáze. Po boku evropských zástupců postupují také týmy Clutch Gaming (NA), Hong Kong Attitude (TW) a Damwon Gaming (KR). Český midlaner může být směrem k hlavní fázi optimistický, protože se jeho tým dostal do papírově nejlehčí možné skupiny a o postup do čtvrtfinále bude bojovat proti FunPlus Phoenix z Číny, CTBC J Team z taiwanské LMS a GAM Esports z Vietnamu. Zejména J Team a GAM Esports se zdají jako velmi hratelní soupeři a dá se říci, že je Splyce v této skupině spolu s FunPlus favoritem na postup.

Worlds 2019 Skupiny

Radost naopak zřejmě neudělal los už tak ztrápeným fanouškům Fnatic, kterým po SK Telecom T1 a Royal Never Give Up přibyl další nepříjemný soupeř - Clutch Gaming. Radost nemůže mít ani Team Liquid, který ze zdánlivě hratelné skupiny musí postoupit přes loňské mistry světa z Invictus Gaming a nepředvídatelný celek se silnými solo linkami, Damwon Gaming. Hlavní fáze světového šampionátu začíná už tuto sobotu, tedy 12. října ve 14:00 zápasem Fnatic proti SKT. 

MČR lístky
Štítky: Worlds, Humanoid