Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní fáze Worlds je tu! Využij největší výběr sázek u Tipsportu

2. 10. 2020 | 19:00 League of Legends
Světový šampionát je každoročním vyvrcholením sezóny v League of Legends a nyní míříme do hlavní fáze, ve které se už proti utkají jen ti nejlepší z nejlepších. Na jednotlivé zápasy si můžete vsadit u Tipsportu, kde najdete tu největší kurzovou nabídku.
Worlds 2020 sázky
Worlds 2020 sázky

Play-in fáze přinesla řadu překvapení, ale nakonec podle předpokladů postoupily týmy Liquid, LGD a PSG Talon. Očekávání naopak bohužel nezvládli naplnit MAD Lions s Carzzym a Humanoidem a na jejich úkor postoupili ruští šampioni z Unicorns of Love. Stejně jako v předkolech chystá Tipsport kurzovou nabídku i pro hlavní část a opravdu je na co se těšit! Překvapí jednorožci i v hlavní části proti silné konkurenci z Jižní Koreji a Číny?

Worlds sázky

Na webu tipsport.cz si můžete projít kompletní nabídku a vsadit si můžete nejen na to, kdo samotný zápas vyhraje, ale také na spoustu dalších proměnných. U každého zápasu můžete zvolit třeba to, zda určitý hráč překoná konkrétní hranici killů či zabitých minionů. Tím však možnosti nekončí a sázkaři mají možnost tipovat, kdo získá první věž, prvního draka nebo který tým poprvé prolije krev. Opravdu je z čeho vybírat a kurzy jsou opravdu zajímavé, tak se přesvědčte sami. Zvládne Bjergsen v úvodním duelu s Fnatic získat více než dva killy?

Tipsport Worlds

Právě u Tipsportu je možné zkusit své štěstí i u dlouhodobějších sázek, které se mohou vyplatit v průběhu turnaje. Vybrat můžete třeba celkového vítěze, kdo ovládne jednotlivé skupiny nebo odhadnout, jak často budou pickováni či banováni konkrétní šampioni. Favority na celkové vítězství jsou aktuálně hráči Top Esports s kurzem 2,75 a mezi další v pořadí se řadí DAMWON Gaming, JD Gaming nebo evropští G2 Esports. 

Štítky: Tipsport, tipsport.cz