Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči se povedl nový rekord, zemřel 700krát v jedné hře a přesto vyhrál

16. 5. 2020 | 10:00 League of Legends
Možná někteří z vás tuší, že v League of Legends se hráči snažili pokořit bizarní rekordy. Patří mezi ně také rekordní počet úmrtí v jedné hře. Novou laťku tohoto rekordu nastavil Nunu hráč 15ACCBUTSILVERXD, kterému se podvedlo zemřít 700krát a přesto danou hru vyhrát.
123
123

Pokud pravidelně hrajete League of Legends, možná se vám stalo, že jste aspoň jednou potkali tzv. Disco Nunu. Tedy hráče, který si vzal Ghost a jakýkoliv jiný spell a záměrně se nechal zabíjet nepřáteli. Tato strategie byla velmi populární i před reworkem Nunu a dokonce i v dnešní době můžete hráče aplikující tuto taktiku jednoduše potkat. 

Nicméně hráč 15ACCBUTSILVERXD všem ukázal, jak daleko se dá s touto taktikou zajít. V jedné hře Ranked Flex zemřel rovnou 700krát a tím se dostal na první příčku světového rekordu v počtu smrtí za jedinou hru. Hra trvala 151 minut a on během ní nezískal jediný kill ani assist, což je vskutku úctyhodné (a smutné). Ve hře bylo celkem 839 killů ale přesto, že se hráč opravdu celou hru nesnažil a zvládl mít pouze 7 tisíc damage, tak vyhrál. 15ACCBUTSILVERXD by měl být potrestán za své akce, ale v tuto chvíli hraje League of Legends pod jménem Skippyyyyyyyyyyy.

123

Riot Games už dlouhodobě čelí velké kritice kvůli nedostatečným akcím proti trollům. Po té, co se k této problematice vyjádřil i VoyBoy, se Riot Games rozhodli uveřejnit své cíle boje proti hráčům, kteří záměrně kazí hry ostatním a pokud se jim do budoucna povede naplnit jejich plány, je velká šance, že nás už nebudou trollové ve hrách obtěžovat tolik, jako dřív.

Zdroj: gameriv.com