Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda míří na domácí scénu! Hráč se zkušenostmi z Majoru minimálně do konce roku posílí Moops

24. 10. 2019 | 14:05 Counter-Strike 2
Team Moops sice bude chybět na letošním MČR, ale to jeho fungování na scéně nijak podstatněji neomezuje. Rpg si nyní do svého kádru přivedl hvězdnou posilu, která si zahrála i na posledním Majoru v Berlíně.
t0rick
t0rick

Team Moops za dobu své existence vystřídal spoustu variací CS:GO sestavy s řadou zajímavých jmen. Nyní však sestavu doplňuje jedno z těch blyštivějších. Po krátkém dřívějším působení Patrika 'Zero' Žúdela nyní přichází střelec podobného kalibru, nejnovější posila se totiž rovněž může pyšnit účastí na Majoru.

Kdo scénu sleduje, tak už tuší, o koho jde. Maksim 't0rick' Zaikin totiž nastoupil už na For Games, kde Moops vybojovali stříbrné medaile. Bývalý hráč Syman Gaming sice pochází z Ázerbájdžánu, ale Counter-Strikově vyrostl na naší scéně. Žije totiž už dlouhé roky v Praze a pamatovat si jej mohou hráči z dob CS 1.6.

Ve svém oficiálním prohlášení Team Moops uvádí, že jde o složení, které jej bude reprezentovat do konce letošního kalendářního roku. Stejně tak se pyšní i ambicemi mimo domácí scénu, což podtrhují přípravou na velké evropské kvalifikace. Nezbývá tedy nic, než t0rickovi držet palce při návratu do našeho rybníčku.

Nynější složení Moops:

 Česká republika Václav 'rpg' Vlach
 Slovensko Matúš 'uZman' Rechtorovič
 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík
 Slovensko Tomáš 'zyored' Cvaniga
 Ázerbajdžán Maksim 't0rick' Zaikin

 

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.