Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda Twitche xQc dostal ban za streamování hentai

13. 3. 2020 | 16:00 Twitch.tv
Tento týden padají streameři jako mouchy. Nejdříve dostal CoD streamer ban za to, že omylem vystřelil ze zbraně během streamování, když byl opilý. Nedlouho na to následoval Twitch streamer s přezdívkou xQc za streamování extrémně NSFW hentai scény, což neměl v plánu.
xQc
xQc

Slavný streamer xQc nedávno hrál během živého Twitch vysílání riskantní hentai hru, nakonec on i jeho fanoušci dostali více, než očekávali. Zmíněná hentai hra s názvem Strip 4: Classmate Study má na Steamu popisek, který dost napovídá, o jaký typ hry se jedná, pokud by to nebylo jasné už ze samotného názvu. „Dívka ze školy tě pozvala ke společnému studování na zkoušky. Nudí se a vyzývá tě ke hře.“ To nejsou jenom jemné náznaky, o čem hra vlastně je. I tak ale nebyl xQc připravený na to, co uvidí. 

Co se vlastně stalo?

Z nějakého důvodu streamer dovolil ženskému NPC, aby si sundala podprsenku poté, co ji porazil ve svlékací hře Connect Four. Sexy představa, asi nikoho však nepřekvapí, že v další scéně se objevila anime dívka nahoře bez. Ačkoliv xQc rychle změnil scénu, bylo již pozdě.

Pokud jde o sexuální obsah, jsou pokyny Twitche docela přísné. Tohle nebyla žádná výjimka. Ačkoliv Twitch umožňuje nahotu ve videohrách v určitých obsazích, nemá radost z toho, že je NSFW obsah primárním zaměřením gameplaye. To platforma považuje za „nevhodné.“ O to zvláštnější je, že abyste mohli vidět necenzurovanou scénu, musíte vložit speciální kód. 

xQc

Jedno se ale musí v případě xQc, nedělal mrtvého brouka a své chyby rychle uznal ve svém tweetu. Jeho fanoušci se jeho chybě dokáží zasmát, mezi nimi i jeho streamovací kolegyně a partnerka „adeptthebest“, která využila příležitosti, aby si mohla ze svého přítele udělat legraci. 

Fanouškům bude jistě jejich oblíbený francouzsko-kanadský streamer chybět, s hentai nebo bez, nemusí se však bát. Jedná se pravděpodobně o dočasný zákaz streamování, jelikož Twitch má přístup „třikrát a dost“. Nic není oficiální, ale streamer se pravděpodobně nakonec navrátí. Doufejme, že v budoucnu se NSFW hentai alespoň při streamování již vyhne!

Zdroj: fraghero.com
Štítky: BAN, Twitch