Přejít k hlavnímu obsahu

Inaequalis po přijetí do Hitpoint Masters ohlašují sestavu nováčků

17. 1. 2021 | 22:17 League of Legends
V roce 2021 se Hitpoint Masters uzavřela a jedním z nově přijatých týmů je také Inaequalis. Tradiční herní organizace se již představila v lize Hitpoint Winter, kde obsadila dělené sedmé místo se skóre 3:11. V nové sezóně se vydává cestou nováčků s minimem zkušeností z nejvyšší česko-slovenské scény.
Inaequalis League of Legends
Inaequalis League of Legends

Asi nejznámnější tváří nové LOL sekce Inaequalis je netradičně trenér týmu Daniel "Reysen" Predajňa, který jako support v minulosti hájil barvy týmů jako eSuba, Dark Tigers či Majestic Lions a v loňské sezóně chvíli působil také v druholigovém týmu nEophyte. Zkušenosti z týmů jako BRUTE či Revital Gaming má také jungler Dinrok. S nejaktuálnějšími úspěchy sestavu posílil toplaner Drago, jenž v dresu Vikingekrig Esports ovládl v létě druhou ligu Hitpoint Masters. Zbývalí tři hráči bohaté zkušenosti z kompetitivního hraní nemají, ale v loňském roce se všichni tři drželi okolo hranice Masteru v hodnoceném žebříčku.

K nové League of Legends sestavě se vyjádřil manažer týmu a co-leader spolku Jan "HonZuna" Kadlec:

Věříme, že se nám podařilo postavit konkurence schopný tým hodný nejvyšší domácí soutěže Hitpoint Masters. Je naší dlouhodobou politikou podporovat a upřednostňovat hráče z CZ/SK scény a jsme rádi, že přesně toto se nám podařilo i s tímto týmem. Protože právě tito hráči, jsou ti kteří si zaslouží hrát nejvyšší domácí soutěž. Zároveň stejně jako vždy, klademe velký důraz na slušné chování našich hráčů a jejich dodržování hodnot fair play. Věříme, že budeme moci být na naše reprezentanty stejně jako na naši práci kolem nich hrdí.

Aktuální sestava Inaequalis:

 Česká republika Adam "Drago" Tlustý (Top)
 Česká republika Vladimír "Dinrok" Korta (Jungle)
 Česká republika Stanislav "Stanik" Hynk (Mid)
 Česká republika Lukáš "Glutch" Kačík (AD Carry)
 Česká republika Petr "Maestro" Přívratský (Support)

 Slovensko Daniel "Reysen" Predajňa (Trenér)