Přejít k hlavnímu obsahu

Influencerka Loserfruit se dočká svého vlastního skinu a emote

23. 5. 2020 | 16:55 Fortnite
Leakerům se právě podařilo odhalit set, který je věnován youtuberce a streamerce Loserfruit. Kolik bude stát a co vše zahrnuje?
Youtuberka Loserfruit
Youtuberka Loserfruit

Epic Games už nejednou přidali do hry skin, který je inspirován nebo přímo věnován známé osobnosti. Takto jsme se už dočkali kolaborace s hvězdami jako Ninja a Summit1g. Když tyto spolupráce s influencery byly oznámeny, jedna z dalších osob, která podle nich obdrží svůj skin, byla i youtuberka a streamerka Loserfruit. 

Zatím nebylo odhaleno, kdy bude skin vydán, ale různí leakeři tento skin nalezli v souborech hry po update 12.60. Součástí skinu byl i batůžek a emote, do té doby ale nikdo nevěděl, jak bude nový skin vypadat. Leakerovi @skintrackercom se však jako prvnímu povedlo tento set najít a podělil se o něj s námi na jeho Twitteru. 

Popisek skinu zní: Malá sladká bobulka, vitamíny připravené k boji. Součástí kosmetického setu bude i batoh, který nelze ve videu vidět a jeho popisek zní: Přátelé na cesty. Samostatně budete moci koupit i emote jménem Fruit Punchers, který můžete vidět ve videu.

Nový batůžek ze setu

Zatím se stoprocentně bohužel neví, kdy bude skin vydán a kolik bude celý set stát. Pokud cena bude stejná jako u ostatních spoluprací, tak můžeme odhadovat, že skin a batůžek budou stát 1500 V-Bucks a emote rovnou pětinu. Jelikož se skin objevil v souborech hry, tak bychom se ho měli dočkat ještě před začátkem nové sezóny. Oznámení vydání skinu by měla mít na starosti samotná Loserfruit.