Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games hledají po neúspěšném tažení novou League of Legends sekci. Zkus své štěstí!

1. 8. 2020 | 09:41 League of Legends
Herní tým Inside Games hledá nový League of Legends tým. Dny Checkfidera a Kocourka jsou zřejmě sečteny, jelikož trenérské duo Baek Saja a Stryg hledá nové talenty do své soupisky. Kdo asi vzejde z try-outů jako novopečený člen Inside Games?
Inside Games
Inside Games

Inside Games je organizací s bohatou historií a tradicí na česko-slovenské scéně, a také proto pro ni osmé místo v Hitpoint Masters #14 nemůže být uspokojivé. League of Legends sekce projde zřejmě razantní obměnou, kdy IG chtějí dát prostor mladým talentovaným jedincům z Česka a Slovenska. V česko-slovenské lize skončila stará sestava se skóre 3:11 na děleném posledním místě po boku nováčků z Gunrunners.AOC. 

Baek Saja, trenér Inside Games:

Chcem vytvoriť súpisku plnú mladých talentov s pozitívnym teamovým prostredím, kde sa hráči môžu zlepši, naučiť sa využívať malé detaily, ktoré vedú k výhre. Náš cieľ je vytvoriť silný team s kvalitnými základmi, ktoré môžu hráči využiť v ich ďalšej ceste do EU Masters a možno LEC. Cieľ pre všetkých hráčov je určite LEC a ja dúfam, že tam v budúcnosti uvidíme viac našich hráčov, pretože Česko a Slovensko už svojich zástupcov má, ale určite tam chceme vidieť viac domácich hviezd.

Jihokorejec Baek Saja má údajně zkušenosti ze států: Jižní Korea, Čína a USA. Ve Spojených státech trenér Inside Games také aktuálně studuje, ale kvůli koronavirové pandemii se nemůže vrátit do své rodné Jižní Koreje.