Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games zlákali do svých řad bývalého eSubáka

1. 4. 2020 | 08:00 Fortnite
Fortnite sekce Inside Games si prošla na přelomu roku zemětřesením a v týmu zůstal pouze Dext. Po prvotní posile jsme si na další akvizici počkali opravdu dlouho, konečně však přichází.
Inside Games Fortnite
Inside Games Fortnite

Stavbou nového kádru byl pověřen Norbert 'Dext' Paulovčák, slovenská stálice domácí scény. Ten však přišel nejen o všechny spoluhráče, ale také dlouhodobého parťáka z duo turnajů, se nímž byl opravdu úspěšný a vyhrál například PLAYzone Challenge nebo mezinárodní akci V4 Future Sports Festival. V nové éře Inside Games jej jako první doplnil Filip 'Arrow' Řeháček, pro kterého jde vůbec o první působení v nějakém týmu. Následující posila, na níž se čekalo dva a půl měsíce, je ale daleko známější. Řeč je o Adamu 'AdMMowich' Matejoviči, který dříve dlouho působil v týmu CZC.eSuba. Nyní tak zůstává otázkou, jestli jde o poslední akvizici, nebo ne.

Fortnite je podľa mňa v najhoršom stave od season X, najväčším problémom je momentálne optimalizácia hry. Inside Games sa budem snažiť reprezentovať najlepším možným spôsobom, mám chuť sa v hre zlepšovať a verím, že práve IG mi dodá potrebnú motiváciu a priestor sa zlepšiť.

prohlásil AdMMowich v oficiálním představení na webu organizace.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.