Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bude probíhat Samsung MČR ve Fortnite?

30. 10. 2019 | 22:08 Fortnite
Jen devět dní a herní akce roku je tady! Samsung MČR mobile letos přivítá také Fortnite. Jak bude turnaj v mobilní variantě této populární battle royale hry probíhat?
Samsung MČR mobile
Samsung MČR mobile

Ke stálicím Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách Hearthstone a Clash Royale se pro letošní sezónu připojuje ještě mobilní verze Fortnite. O titul mistra republiky bude v této extrémně oblíbené battle royale gamese bojovat osm dvojic, které jsme určili pomocí online kvalifikací. Na ty bude na úvod čekat jedna velká skupina hraná stylem round-robin s BO2 zápasy. Ty budou probíhat stejně jako během kvalifikačního cyklu, obě dua se tedy připojí do jednoho klasického squad zápasu a za každý kill v něm získaný obdrží bod, jejichž celkový počet na konci skupinové fáze určí čtyři nejlepší, kteří se podívají do play-off.

To odstartují semifinále se zápasy opět hranými pomocí klasického matchmakingu, s tím, že dále postoupí to duo, které tato utkání ovládne dvě. A pak už bude z MČR ve Fortnite zbývat jen grandfinále, jež se bude hrát stejně, akorát s tím, že na výhru titulu bude potřeba vyhrát zápasy tři. Souboj o mistrovský titul tedy bude opravdu nadupaný a zajímavý je i caster tým, který ho doprovodí. O komentář se totiž postará dvojice populárních streamerů Orinn a CzechCloud.

Samsung MČR mobile 2019

Skupiny se odehrají v sobotu a to mimo hlavní stage na stánku Samsungu. Na pódium pak Fortnite přijde až v neděli s vyřazovacími souboji. Podrobný harmonogram turnaje najdete zde, časový rozpis stage zase tady. Pokud ale z nějakého důvodu nebudete moci do Brna dorazit, budete si moci zápasy užít i na streamu. Tak ale nezažijete jedinečnou atmosféru, jestli tedy máte možnost fandit svým favoritům přímo z místa konání, nezapomeňte si pořídit lístky!

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend