Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá věrná kopie legendární mapy Dust 2 ve Fortnite?

13. 2. 2020 | 10:00 Fortnite
Jestli platí o každém herním editoru nějaké pravidlo, tak to, že pokud se na něm rozhodne někdo vytvořit něco s tématikou Counter-Strike, téměř vždy půjde o legendární mapu Dust 2. Tímto mottem se nyní řídí i kreativní Team Evolve, který chystá opravdu povedený kus.
Dust 2 in Fortnite
Dust 2 in Fortnite

Kreativní editor dal již ve Fortnite za vznik mnoha povedeným mapám, a vlastně i onen zmiňovaný Dust 2 už nejednou vznikl. Nyní však skupina tvůrců s názvem Team Evolve pracuje na opravdu věrné kopii, která se ikonické mapě neostýchá podobat i v těch nejmenších detailech. Finální produkt zatím hotový není, ale Evolve nechali na svém Twitteru nahlédnout pod pokličku a ukázat screenshoty z částí, které již hotové jsou. No neříkejte, že se to nepovedlo! Pokud byste si mapu chtěli vyzkoušet, až bude hotová, tak si nahoďte follow, protože kód na ni bude veřejný. Mimo to se zatím můžete pokochat porovnáním s aktuální verzí mapy v CS:GO.

PLAYzone Challenge 2020
Dust 2 in Fortnite
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.