Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat Champion axe?

17. 4. 2020 | 09:00 Fortnite
Epic Games přidává do item shopu stále nové skiny, které se ale mohou do obchodu kdykoliv navrátit. Což znamená, že cokoliv si koupíš má velkou pravděpodobnost na návrat a limitovaných věcí stále ubývá. Proto se v Epic Games rozhodli rozjet novou sérii odměn, jménem Championship.
Champion axe
Champion axe

Limitované itemy začaly na úplně prvním eventu (nyní pod jménem Compete, pozn. redakce), který kdy Fortnite pořádal. Nesl jméno Showdown a mohli jste získat speciální Showdown sprej, pokud jste odehráli 50 her. Tento sprej je nyní neuvěřitelně vzácný a přestože byl jednoduchý na získání, málokdo ho vlastní. Výherce Showdown eventu obdržel od Epic Games obrovský dárek v podobě 50 000 V-Bucks, který se ale dostal do rukou vážně těm nejlepším z nejlepších.

Showdown sprej

Dále to pokračovalo Share the Love eventem, ve kterém bylo možné znovu získat sprej. Tentokrát však ne jeden, ale rovnou pět. Záleželo jen, jak si hráč vedl v turnajích spojených s tímto eventem (předchůdce herního módu arena) a každý sprej byl v jiné raritě (od common až po legendary). U hráčů event sklidil velký úspěch, ale přesto málokdo dosáhl Champion league a legendární sprej je velkou raritou.

Love spray

Minulou sezónu Epic Games oznámili start Champion series a sdělili nám, že budeme moci získat nové odměny. Jednou z nich bude brzy dostupný Champion axe. Tento krumpáč vypadá neuvěřitelně dobře a většina komunity bezpochyby udělá cokoliv, jen aby ho dostala. Jsou dva způsoby, jak tento krumpáč získat.

1. Zahrát si FNCS
Nyní už to není možné, jelikož je FNCS za námi, ale pokud jsi se účastnil tohoto turnaje pár dní zpátky, obdržíš Champion axe.

2. Dostat se do Champion league v arénách
Pokud ses neúčastnil/a FNCS, nezoufej. Je zde i druhá možnost, kdy se budeš muset pro tento pickaxe probojovat do Champion league v arénách (6000 bodů). Takže pokud nejsi zrovna nejlepší hráč, ale máš nějakého najetého kamaráda, je nejvyšší čas ho poprosit, aby tě potahal.

Veškeré informace shrnul Halien v nejnovějším videu:

Přestože Fortnite poslední dobu nezažívá zrovna své nejsvětlejší období, turnaje a eventy pokračují a tento krumpáč je příjemným překvapením. Jenže jak tomu u exkluzivních věcí je, 14 dní po vydání ho bude mít v lobby každý, kdo ho vlastní. A za měsíc už po něm ani pes neštěkne.