Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké easter eggy jste mohli přehlédnout během eventu?

28. 4. 2020 | 23:30 Fortnite
Epic games milují do své hry vkládat easter eggy a event Travise Scotta pro něj byl skvělý prostor na skrytí dalších easter eggů pro pozorné hráče. Co vše jste tedy mohli přehlédnout?
Event
Event

Koncert Travise Scotta byl masivní úspěch, který nalákal přes 12 miliónů hráčů a zároveň dal vývojářům šanci skrýt spoustu nových easter eggů. Od nové možnosti potápění, která se předtím ve Fortnite nikdy neobjevila, až po starou verzi mapy z 1. epizody. Pojďme si shrnout 6 zajímavých easter eggů z tohoto eventu.

1. Původní mapa z epizody 1

Sociální sítě jsou plné debat o poslední fázi koncertu, kde jste prolétávali nad ostrovem, který byl osvětlen světly z budov a pouličního osvětlení. Po krátkém sledování si můžete všimnout že se jedná o původní verzi ostrova. To potvrzuje, že lokace nebyla zničena, ale pouze přesunuta. Znamená to, že by se mohla vrátit v další sezóně?

Ostrovy

2. Travisův nový song

Pokud znáte Travise Scotta, určitě vám došlo, že poslední song z celého eventu byl úplnou novinkou. Song "The Scotts" byl úplně poprvé přehrán právě při tomto koncertu, do té doby nebyl veřejný. Jednalo se o song vytvořený společně s autorem "Kid Cudi," který byl pojmenován "The Scotts" kvůli tomu, že oba interpreti nesou jméno Scott.

Travis a Kid

3. Každá část koncertu je referencí na eventy z 1. epizody

Toto možná bude znít šíleně, ale faktem je, že vlastně každá část koncertu je inspirována různými eventy v 1. epizodě. Když Travis přilétal k ostrovu, tak se jednalo o referenci na event s raketou. Ohnivá mapa byla zase referencí na sopku. Astroworld zase na konci eventu změnil barvu na fialovou a explodoval, stejně jako Kevin v 6. sezóně. Na konci jsme se pak dočkali návratu rift motýla, který nás vrátil zpět na mapu.

Kevin

4. Astrojack má na zádech původní mapu

Další reference na původní verzi mapy, tentokrát se objevila na skinu Astrojacka, který se během koncertu několikrát zjevil. Určitě nemůžeme dělat rychlé závěry, ale toto nám silně napovídá, že se možná chystá změna v systému map.

 

Astrojack

5. Návrat Skulltroopera?

Během potápění bylo k vidění, jak se na dně pohybuje model Skull Troopera. Epic tak může naznačovat návrat tohoto velmi oblíbeného skinu do shopu. Naposledy tak udělali během 6. sezóny, když se objevil v traileru. Skull Trooper je komunitou velmi oblíbený skin a nejspíše se dočkáme jeho 3. návratu.

Skull trooper

6. Původní song na začátku

Při odpočtu na stage mohli někteří poznat hudbu, která hrála v pozadí. Jednalo se o původní znělku, která hrávala v menu, dokud nebyla nahrazena tou současnou. Může se jednat o další indícii k tomu, že se Fortnite vrátí do stavu, ve kterém byl během 1. kapitoly?

Štítky: Easter Egg,