Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké novinky přináší Fortnite update 12.10?

4. 3. 2020 | 09:48 Fortnite
Společnost Epic Games včera poslala do světa nový update do hry Fortnite s číslem 12.10. Mezi největší novinky patří bezpochyby nový item v podobě nášlapné miny a asi nejočekávanější je vrácení Looting Lamy. Nevíme, co Epic vedlo k tomuto kroku, každopádně si tímto u fanouškovské základny získali velké plus.
Fortnite Update
Fortnite Update

Proximity mine

Nášlapné miny byly přidány do souborů hry již při vypuštění dvanácté sezony, ale až v tomto updatu spatřily světlo světa. Miny se objevují po třech a jejich maximální možný počet v inventáři je šest. Dávají celkem 50 poškození po detonaci, když se hráč přiblíží moc blízko. Dokonce při výbuchu budete schopni po krátkou dobu vidět siluetu protihráče skrz zeď!

Proximity Mine

Nebyla by to komunita Fortnite, kdyby se nesnažila najít sebemenší chybičky v kódu a využít miny jinak, než k čemu jsou určeny. Teď už například víme, že můžete do miny bouchnout, ta následně vyletí do vzduchu a dá vám možnost tuto malou výbušninu poslat krumpáčem jakýmkoliv směrem a ona vybouchne ve vzduchu.

Looting Llama

Lamy se poprvé objevily v updatu v3.30 a odebrány ze hry byly při startu dvanácté sezóny. Nikdo netušil, co Epic vedlo k tomuto kroku a spousta vlivných streamerů a youtuberů apelovala na tuto firmu, aby lamy vrátili, protože jsou největší ikonou hry. Naštěstí se podařilo a hráče znovu při přistání sledují dvě malé oči patřící nevinnému zvířatku.

Llama

Opravy chyb

V updatu 12.10 se v Epic Games opravdu snažili, aby opravili co nejvíce chyb. Mezi nimi je například nezobrazování se zkušeností z XP coinů v liště se zkušenostmi v dolní části obrazovky, po úderu se občas nezaznamenávající weak points, neschopnost odemknout variantu Big Haul Glideru a mnoho dalších, drobných oprav.

Štítky: Fortnite update