Přejít k hlavnímu obsahu

Jaký komentátor MČR by nejlépe vypadal jako žena? A proč zrovna KAPARZO?

8. 11. 2020 | 13:07 Counter-Strike 2
Po tomhle článku možná u mnohých propuknou noční můry. Jaký komentátor CS:GO turnaje v rámci Vodafone MČR by vypadal nejlépe jako žena? Přesně na to jsme se ptali a nejedna z tváří vysílání se u této otázky pořádně zapotila.
MČR 2020 CS:GO
MČR 2020 CS:GO

Našemu zcela mužskému komentátorskému týmu už dávno nestačí, aby byla žena jen krásná. Požadují toho po partnerkách mnohem více a neradi si tak museli často představit, jak by jejich nová partnerka fungovala v milostném vztahu. Některé odpovědi stojí opravdu za to, tak pojďme na ně! Velké oblibě se kupodivu těšil David "KAPARZO" Lacina.

DeeThane
IVAN! Ne, počkat, Lelek! Proč sakra jsou ti kluci tak hezcí. Ivana si dokážu představit jako takovou tu vyfintěnou slečnu, která je extrémně navoněná a upravená a čím víc přemýšlím nad tou otázkou, tak si tím víc představuju Ivana s umělýma prsama a rád bych přestal odpovídat.
Dev1 CSGO
Kaparzo je taký ten fešák (až na tie kúty no, ale tak vek klame poznáte to). Myslím si, že on by ako žena vyzeral určite zaujímavo, ale do vzťahu by som ho určite nechcel, lebo by to s ním určite bolo náročné v mnoho ohľadoch, on by bol ako žena mega komplikovaná osoba a viete ako to je u tých modeliek, to vás podvádza na každom kroku. :))
Striker CS:GO
Musím říct, že je to dost hrůzná představa, aťuž se koukám na kohokoliv. Vidím to na shadyeho, protože mám pocit, že jsem ho ještě neviděl s vousy.
KAPARZO CS:GO
Jednoznačně Bladeito, umí vařit, uklízet… horší by to bylo s tím CD na hlavě.
Lelek CS:GO
Kaparzo :D. Je to pan fitnesák a štramák, takže si ho dokážu představit jako ženu, která by se o sebe dokázala starat. Beru ho jako člověka, který je nad věcí, což je něco, co by se určitě hodilo i v jeho ženské podobě. :D
Shadye MČR
Já bych tam hodil Románka, jednoznačně už jenom charakterově. Kdo se s ním zná osobně tak ví, že se vždycky najde ta chvilka, kdy to na sebe tak trošku práskne. Když vynechám například podivný myšlenkový pochody objednávky v Chrudimi, kdy se z piva dostal až k čokoládovému dezertu po zavíračce, myslím si, že zrovna z Románka by se Romanka dala udělat docela jednoduše. Pod těma nejdelšíma vousama se vždycky schovává to největší překvapení.
Blade žena
Podle mě nejlepší a nejhezčí ženou by byl dev1. Na každé akci si Ivan vozí svůj minišatník, 2 kila parfémů a laku na vlasy a myslím, že by tato role k němu seděla. Zaujal by určitě svým sexy slovenským jazykem. Dev1 se pěkné obléká a myslím, že jako žena by se neztratil.
Bananides CS:GO
Kdo by vypadal nejlépe těžko říci, možná Lelek, má takovou hladkou tvářičku a dost výrazný oči. Prodloužit vlasy, trochu načesat, nějaké slušivé šaty a může řádit na plesech. Teda až je zase povolí. Nejlepší ženou by ale byl Kapi. Umí se otáčet v kuchyni, dělá luxusní lívance, auto má jak z tuzexu, peněz jako šlupek, ideální partie. Oblékání mu taky není cizí, podle mě za chvíli bude většinovým akcionářem značky DNLM nebo co to pořád nosí.

Navíc kdyby si potřeboval přivydělat v dobách nejtěžších, stačilo by jen nepatrně změnit jméno a mohl by mít přezdívku Laciná. Byť jeho ceny by tomu jistě neodpovídaly. Možná by jen pro většinu mužů nebylo možné přenést se přes fakt, že jejich partnerka je ve sportu daleko udatnějším a vytrvalejším člověkem než oni. Jinak bych ho do domu docela i bral. Samozřejmě bychom si všichni přáli spíš mladé a krásné ženy, ale on by to doháněl ve výše zmíněných ohledech.
Storm CS:GO
Určitě Kapi. Vyměnil by jeho řídnoucí hřívu za pořádnou vlasovou džungli a se změnou fyziologie by se třeba i zase na jedničku vešel do svýho fajnovýho sáčka. Dáda umí dobře mluvit a analyzovat, myslím, že i v podobě slečny Kaparzové by tyto svoje vlastnosti skvěle uplatnil, nemluvě o jeho skillu s telefonem, který je vlastně jeho prodlouženou paží - ač krom sázek by asi spíš hledal slevy na kabelky a klobouky, místo kšiltovek.

Nicméně by již asi nepůsobil tak odstrašujícím dojmem, z čeho by profitoval třeba takovej Mishek, kterej by už za svoje provokace v popelnici neskončil :D. Jak by řekl klasik (nechvalně proslulá sestra z GoT) - Shame, Shame, Shame.
MČR 2020
Štítky: MČR