Přejít k hlavnímu obsahu

Je tady první česko-slovenská liga ve Valorantu!

10. 5. 2020 | 09:00 VALORANT
Valorant turnaje jsou již v plném proudu všude na domácí scéně, ovšem nyní byla oznámena úplně první česko-slovenská liga nesoucí název Valorant Quarantine League, kterou si budete moct zahrát na Faceit! Je to něco pro vás? Posuďte sami.
Quarantine League
Quarantine League

První česko-slovenská Valorant liga je na světě a zahrát si ji můžete na platformě Faceit, což je v současnosti vaše jediná příležitost, jak si hru na této stránce zahrát. V současnosti na domácí scéně již probíhá mnoho úspěšných turnajů z nové taktické střílečky, ovšem nyní se na našem území otevírá úplně první liga, která nese název Valorant Quarantine League. Pouhý fakt, že se zároveň jedná o unikátní možnost, jak si Valorant zahrát na Faceit ale není jediným lákadlem!

    Celá liga je založena na bázi Hubu a dělí se na dvě výkonnostní divize, takže si každý přijde na své. Druhá divize je otevřena všem nadšeným hráčům, ale účastnit se můžete pouze sami, nebo si můžete přivést posilu v podobě maximálně jednoho hráče. Na konci dvoutýdenní sezóny postupuje 1. až 5. místo do první divize, zatímco 1. místo navíc obdrží výhru 10 euro. První divize je uzavřená a přístup do ní lze získat pouze skrze pozvánku, nebo již zmíněnou kvalifikaci z druhé ligy, a to protože je určena pouze pro elitní Valorant hráče na naší scéně. Po 4 týdnech končí sezóna i zde a ceny jsou následující:

    • 1. místo: 35 euro
    • 2. místo: 15 euro
    • 3. místo: 10 euro