Přejít k hlavnímu obsahu

Je už Valorant konečně tady? Dočkáme se v pátek uzavřené bety?

25. 3. 2020 | 14:42 VALORANT
Naše pozornost se v současné době strhla směrem k Valorantu kvůli různým klipům, kde dobře známí streameři odkazují na záhadnou páteční akci. Okamžitě se všude strhly diskuze a spekulace, o co by mohlo jít. Je to opravdu předzvěst blížícího se Valorantu a jeho uzavřené bety?
Valorant Friday
Valorant Friday

Známý streamer TimTheTatman při živém vysílání navnadil své publikum oznámením, že se tento týden chystá něco tak důležitého, že mu to dokonce naruší jeho klasický streamovací režim. Sice se dále nevyjádřil, o co se jedná, ale dal jasně najevo, že v tento pátek, 27. března v 18 hodin, bude muset kompletně přerušit vysílání, aby se mohl věnovat této tajnůstkářské aktivitě, o které nám však odmítá prozradit cokoliv bližšího. Jak ale dobře víme, streameři často získávají předběžný přístup do mnohých her, které ještě nejsou veřejnosti k dispozici, tudíž by mohlo jít o podobný případ.

O co by se tedy mohlo jednat? Timovi fanoušci začali okamžite vyzvídat a spekulovat, jestli se náhodou nejedná o Valorant, novou taktickou střílečku z dílny Riot Games. K tomuto závěru je vedlo více vodítek, protože Tim není zdaleka jediný streamer, který se zmiňuje o podobné záhadné akci konající se právě tento pátek. Dle twitterového účtu Valorant News jsou tito streameři sezváni, aby si exkluzivně zahráli alphu či betu této nové pecky, kterou sice nemohou streamovat, ale údajně si budou moci pořídit nahrávky, jež smějí použít později.

Prozatím nevíme, kdo všechno se této akce účastní, ale z různých klipů a vyjádření je jasné, že kromě Tima uvidíme i další osobnosti, jako je xQc, smooya, nebo scarra. Zatím si nemůžeme být jisti, o co doopravdy jde, ale jestli je to opravdu náznak Valorantu a případné uzavřené bety, je se určitě na co těšit!