Přejít k hlavnímu obsahu

Již zítra se koná Pelé Cup u příležitosti nového crossoveru

19. 1. 2021 | 22:19 Fortnite
Společnost Epic Games oznámila fotbalový crossover pro Fortnite, do nějž se zapojí na 23 fotbalových klubů z celého světa. Součástí crossoveru je také speciální Pelé Cup.
Fortnite Pelé Cup
Fortnite Pelé Cup

Díky nejnovějšímu crossoveru se ve Fortnite budete moci obléknout do fotbalového dresu svého oblíbeného klubu, o čemž jsme vás již informovali. Pokud se vám nechce čekat na outfity, které se zpřístupní 23. ledna, máte příležitost je odemknout dříve, a to zapojením do Fortnite Pelé Cupu. Fortnite Pelé Cup se koná již 20. ledna, jedná se o soutěžní turnaj, v němž máte šanci vyhrát sety zdarma a k tomu navíc customizované podepsané tričko. Pelé Cup není jediným turnajem, 21. ledna se bude konat i Fortnite FaZe City Cup.

A jak to celé bude přesně probíhat? Zapojit se budou moci hráči, kteří se do začátku utkání umístí v Open League (Division I, II nebo III) nebo výše v Aréně. Každá session bude trvat průměrně tři hodiny, hráči se mohou během relace zúčastnit maximálně deseti zápasů. Na základě bodovacího systému pak obdrží body. Vítězi se pak stanou hráči, kteří se umístí na předních příčkách ve výsledkové tabulce.  

A co ceny? Pro Evropu jsou následující: 1. až 3. místo obdrží podepsané tričko FC Santos Jersey. Hráči od 1. do 3500. pozice získají herní emote “Pelé’s Air Punch” a outfity “Midfield Master”, “Sgt. Sweeper”, “Galactico”, “Power Poacher”, “Breakaway”, “Striker Specialist”, “Shot Stopper”, “Derby Dominator”, “Tiki Tackler”, a “Pitch Patroller”. Celé znění oficiálních pravidel Pelé Cupu naleznete zde

Nate Nanzer, vedoucí globálního partnerství společnosti Epic Games, se o fotbalovém crossoveru vyjádřil takto: „Fotbal je trvale jeden z nejlepších sportů, o kterém nám naši hráči říkají, že ho chtějí vidět a zažít ve Fortnite. 

Jsme nadšení z partnerství s West Ham United, abychom přinesli tuto krásnou hru fanouškům Fortnite po celém světě, kde budou čelit soutěžním turnajům, zažijí nové kreativní způsoby hraní, a oslavili světový fotbal.“ 

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Pelé Cup