Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo byl nejblíže zařazení mezi TOP20 hráčů od HLTV? Daleko ve své první sezóně nebyl ani frozen

12. 1. 2020 | 14:22 Counter-Strike 2
Oblíbený TOP20 žebříček od HLTV.org se dostal do své druhé poloviny. V tuto chvíli už je tedy naprosto jasné, kdo se v nejlepší desítce bude nacházet, a tak se COO světoznámého portálu rozhodl odhalit jména, která se do TOP20 nevešla. Mezi nimi totiž najdeme i slovenského hráče.
frozen
frozen

Neuvěřitelná série Ladislava 'GuardiaN' Kovácse v tomhle žebříčku je u konce, legendární slovenský odstřelovač zde nechyběl šest let v řadě. Nejlépe na umístil za rok 2015, kdy skončil těsně druhý. Oproti loňskému roku v TOP20 nenajdeme ani Tomáše 'oskar' Šťastného. Ačkoliv mu to tentokrát ještě nevyšlo, tak po loňských výkonech bude tuhle metu v následujících letech zcela jistě atakovat 17letý David 'frozen' Čerňanský.

Tgwri1s na svém Twitteru oznámil, že na 21. místě se do rankingu nedostal Coldzera, a spolu s ním oznámil i dalších třináct jmen, které bylo nutné při sestavování brát v potaz. Právě mezi dalšími třinácti jmény najdeme i zmiňovaného frozena, který se tak ve svém prvním roce v mezinárodním týmu dostal mezi 34 nejlepších hráčů světa. Dvacítka to sice není, ale i tak to je dost solidní ocenění jeho výjimečných dovedností.

Pokud se tedy ještě ptáte, tak TOP10 za rok 2019 se bude skládat z těchto jmen: ZywOo, device, s1mple, EliGe, electronic, NAF, Magisk, Twistzz, Brehze, ropz. Jak ale budou hráči přesně seřazení? A kdo bude #1?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.