Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo odstartoval sezónu v sestavě BRUTE?

26. 1. 2021 | 10:00 Counter-Strike 2
Odhalování soupisek domácích týmů je v plném proudu, ať už to oficiální, nebo z různých dalších zdrojů. Týmový profil na portálu ESEA jako další odhalil také možnou novou sestavu týmu Sazka.BRUTE, která se po boku SINNERS Esports a Sampi.Tipsport zapojila do prvních zápasů ligy ESEA Advanced.
BRUTE KWERTZZ
BRUTE KWERTZZ
Zdroj: Foto: Sazka.BRUTE

Pouze tři dny před Vánoci se oficiálně rozpustila poslední variace loňské sestavy týmu Sazka.BRUTE. Mladé pušky pod velením Karla 'fredi' Královce už budou v novém roce pokračovat pouze některé, a to ve zcela novém složení i bez původního kapitána. Minulý týden na BRUTE čekaly první dva zápasy nové sezóny ESEA Advanced, takže představení sestavy musí pomalu klepat na dveře. Nebo to bude ještě jinak a vše je teprve jen dočasné?

V sestavě pro zmíněnou ligu zůstali z původního složení pouze Ondřej 'Crazyy' Švec a Simon 'KWERTZZ' Horák, takže kromě frediho se rozloučili také Šimon 'suplicK' Skuplík a Martin 'zur1s' Sláma. Zatímco Crazyy už dal BRUTE oficiální sbohem a nejspíše jen vypomáhá, tak KWERTZZ by měl být nadále pod smlouvou. Aktuální složení potom doplňují Andrej 'Adejis' Kameništiak a Matúš 'MATYS' Šimko, tedy bývalí střelci DEFEATERS, jejichž hlavní sestava oznámila před novou sezónou rozpad. Pátým do party je navrátilec na scénu a bývalý temný tygr Ondřej 'EYO' Šťastný, za týmem pak stojí Stanislav 'carnyL' Juhás, dřívejší člen BRUTE Academy.

Jedním z důvodů rozpadu poslední loňské pětice byla nemožnost pravidelného se scházení celé sestavy přímo v pražském sídle organizace, o to překvapivější je ale složení, které v tuto chvíli figuruje na portálu ESEA. Na rozdíl od jediných dvou původních hráčů si však zbylí tři členové sestavy pro ESEA ligu nastavili týmové avatary, takže ve vzduchu vzniká otázka, kolem koho se to vlastně tvoří zbrusu nové složení? Adejis a MATYS jsou totiž ze Slovenska, a asi se nedá očekávat, že by se tahle pětice stala profesionální a hráči by se přesunuli do Prahy.

Doplnit je však také zmínit, že Crazyy a KWERTZZ musejí v týmovém ESEA slotu zůstat a odehrát několik zápasů kvůli tomu, aby organizace nadále mohla působit v divizi ESEA Advanced, takže budoucnost těchto dvou hráčů bude v blízké době zřejmě známá. Nad vším ostatním aktuálně visí otazníky, ale když trio Adejis, MATYS a EYO hrdě hraje s logem BRUTE, tak na tom možná něco bude. Důležité ale je, že nechat si propadnout slot v tak vysoké divizi by byla škoda. Co se však týče sestavy, tak nám nezbývá než čekat.

Aktuální neoficiální složení by mohla vypadat nějak takto:

 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Simon 'KWERTZZ' Horák
 Slovensko Andrej 'Adejis' Kameništiak
 Slovensko Matúš 'MATYS' Šimko
 Česká republika Ondřej 'EYO' Šťastný

Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.