Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se nakonec podívá na Samsung MČR mobile?

21. 10. 2019 | 20:27 Clash Royale
Kvalifikační sezóna v Clash Royale je u konce, Last Call turnaj o víkendu určil složení listopadového Samsung MČR v mobilních hrách. Kdo se na něm tedy představí v akci?
Paradox
Paradox

Celý rok sbírali hráči body, aby se dostali do Last Call turnaje. Ten byl totiž letos spolu s přímým postupem pro dva hráče s naprosto největším bodovým ziskem jedinou cestou, jak si zajistit místo na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Tento turnaj se odehrál minulou sobotu a my tak nyní známe všechny hráče, kteří si to 8. listopadu v pavilonu B brněnského výstaviště rozdají o titul. Jakých 16 jmen lze tedy nalézt na startovní listině? Vévodí jí dvojice hráčů Lotr SniperPato©Start, kteří si právě svými úspěchy během sezóny zajistili přímý postup.

Samsung MČR mobile 2019

Tuto dvojici pak doplnila z úvodních skupin Last Call turnaje dvanáctka hráčů, z Áčka si postup zajistili Master, Dragonite a Sirka, k nim se pak ze skupiny B připojili Dzouhan, úřadující mistr ČR Mára Škvára a úřadující vicemistr ČR Paradox. Ve skupině C nejlepší výkony podali Přemek007, bRoCk a danoboss a z Céčka zase postoupili Milzor, Adů a Dragonder. Po úvodních skupinách Last Call turnaje pak následovala ještě doplňková pro hráče ze 4. míst o zbylá dvě místa v Brně. Z té si na opravdu poslední chvíli zajistili postup Gianni a Koubele. Složení Samsung MČR mobile tedy vypadá takto, jak bude vypadat los skupin, vám odhalíme již brzy.

Samsung MČR v mobilních hrách
Lotr Sniper (eSuba)Pato©Start (nEophyte)Master (Cyber Gaming)Dragonite (21 Phoenix)
bRoCk (Zetko eSports)Paradox (Zetko eSports)Přemek007 (Inaequalis)Sirka (Inaequalis)
Dzouhan (Earth Esports)Mára Škvára (Zetko eSports)Milzor (nEophyte)Gianni (Team Liquid Academy)
Dragonder (Cyber Gaming)Adů (bez týmu)danoboss (Athaim)Koubele (Cyber Gaming)
Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend