Přejít k hlavnímu obsahu

Ke vstupenkám na World Cup Battle Pass zdarma

9. 4. 2019 | 07:42 Fortnite
Na finále mistrovství světa ve Fortnite si už teď můžete koupit vstupenky. Epic k nim navíc rozdává VBucks a Battle Pass na Season 10 zdarma.
world cup
world cup

Fortnite World Cup začíná první kvalifikací již tento víkend. Během prvního z deseti kvalifikačních víkendů se budou moct hráči probojovat do finále, které se bude konat v New Yorku 26. - 28. července 2019. Každý týden celkem rozdá Epic v kvalifikačních kolech 1 milion dolarů. Ve finále pak největší odměnu získá výherce sólo turnaje a to neuvěřitelné 3 miliony dolarů. Celkem Epic Games dotuje turnaj 40 miliony dolary. 

Na zmíněné finále si mohou diváci již nyní zakoupit vstupenky přes Ticketmaster. Tento systém by měl zamezit nákup vstupenek překupníkům a zaručit, aby si show užilo co nejvíce fanoušků bez komplikací sehnat lístek. Ke koupi vstupenky diváci získají zatím neurčené množství herní měny VBucks a Battle Pass na sezónu 10, která začíná týden před samotným finále.

NVIDIA

Zajímavostí celého turnaje tak je, že jeho kvalifikace a finálové kolo bude zasahovat do třech herních sezón. Začátek je tento víkend v průběhu osmé sezóny a finále až začátkem desáté. Jedná se tak prozatím o nejdelší herní event, který Epic Games připravili. 

A co vy, budete se účastnit kvalifikačních víkendů a zkusíte své štěstí ve World Cupu?

Článek o první kvalifikaci, která nás čeká tento víkend, připravujeme...

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike. Případně ho podpořit zadáním Support a Creator kódu: "iamhappymike".