Přejít k hlavnímu obsahu

Konec března přinese druhý ročník zlínského turnaje LOBBY

Hned ve čtyřech hrách se bude bojovat na LAN turnaji LOBBY, který pořádají studenti zlínské Univerzity Tomáše Bati. Hrát se bude na samotné univerzitě 21. března.
LOBBY
LOBBY

Hraní počítačových her je neodlučitelně spjaté s mladými lidmi, především pak tedy se studenty středních a vysokých škol. A právě pár vysoškoláků z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se už vloni rozhodlo svoji zálibu v PC hrách posunout o level výš a přímo v prostorách své univerzity uspořádat esportový turnaj nazvaný LOBBY. A tato akce se vrací i letos!

LOBBY 2020 se odehraje 21. března na Fakultě humanitních studií a nabídne souboj hned ve čtyřech různých titulech, zasoutěžit si budou moci přijít hráči Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone a FIFA 20. Tím hlavním budou pro letošní LOBBY první dvě jmenované hry, hrát se v obou bude o ceny od sponzorů a také pěkné prize money v hodnotě 25 000 korun.

Právě proto nebude souboj v nich probíhat pouze na místě, ale ještě předtím v online kvalifikacích. Ty budou pro obě hry sestávat ze čtyř úvodních turnajů, z nichž z každého postoupí dva nejlepší do finálového kola. Z něho pak na LAN část postoupí opět dva nejlepší. Veškeré info o kvalifikacích najdete zde, pokud byste si ale chtěli přijít zahrát Hearthstone nebo FIFU, s online částí se trápit nemusíte.

LOBBY 2020

Registrace do turnajů v těchto dvou hrách, ve kterých budou ve hře věcné ceny, budou probíhat přímo na místě, zúčastnit se jich tak může naprosto každý. Pokud vás nelákají ani tyto tituly, akci si určitě můžete užít i tak. Na místě budete moci samozřejmě sledovat v akci ty, co se turnajů zúčastnit rozhodnou, mimo toho na vás ale bude čekat i kopa doprovodného programu v čele s přednáškami od odborníků z technologických odvětví. LOBBY 2020 vypadá zkrátka opravdu nadupaně, a protože studentské esportové projekty všemi deseti podporujeme, stáváme se jeho mediálními partnery.

Jsme sice studenti, ale chceme se chopit možnosti uspořádat skvělý esportový event a věříme, že se nám podaří zorganizovat úspěšný druhý ročník. Akce se může zúčastnit úplně každý, nic to nestojí a pro hráče to může být super zkušenost a také možnost vyhrát hodnotné ceny pro sebe a pro svůj tým,

říká člen organizačního týmu Pavel Bolcek.

Snažíme se o rozvoj gamingu ve Zlínském kraji a zároveň chceme položit další stavební kámen pro popularizaci esportu v České republice," dodává pak hlavní manažer akce Patrik Pham,

dodává pak hlavní manažer akce Patrik Pham.

Štítky: LOBBY
miluju videohry a hlavně ligu legend