Přejít k hlavnímu obsahu

Konec energy drinků? Razer chystá energetickou žvýkačku pro hráče

16. 9. 2020 | 12:00 Všechny hry
Jeden z nejznámějších výrobců herních periferií, Razer, nedávno představil spolupráci s Wrigley’s, oblíbenou značkou žvýkaček. Společně oznámili zahájení prodeje speciální edice žvýkaček 5 Gum, která je mířená právě na hráče počítačových her. Svým způsobem tak může jít o konkurenci pro MADMONQ.
gum
gum

Respawn By 5, jak je nový produkt pojmenován, má hráčům sloužit jako cesta ke zrychlení reakční doby a prodloužení soustředěnosti, přičemž obsahuje zcela běžný stimulant – kofein. Žvýkačka byla představena společně s jednoduchým sloganem CHEW. FOCUS. WIN., aneb ŽVÝKEJ. SOUSTŘEĎ SE. VYHRAJ.

Říkáte si, že už jste někde o kofeinových žvýkačkách slyšeli? Není divu, v mnoha obchodech můžete snadno najít právě žvýkačky s kofeinem, které jsou často rychlejší a méně kalorickou alternativou ke kávě a jakýmkoliv jiným kofeinovým přípravkům. V případě Respawnu tedy nejde o nic revolučního, dalo by se dokonce říct, že jediné nové, s čím Razer na trh přišel, je obal společně s povedeným marketingem od 5 Gum. K dispozici jsou 3 příchutě, konkrétně jimi jsou meloun spolu s granátovým jablkem, máta a tropický punč. Žvýkačka mimo jiné obsahuje extrakt ze zeleného čaje, vitamíny B3, B5, B6 a B12, a je zcela bez cukru. Přesný poměr kofeinu a extraktu zeleného čaje není zveřejněný.

Tato novinka je dalším produktem v řadě Respawn, tudíž také nástupcem dříve uvedených nápojových směsí a shakerů s herními motivy pod stejným názvem. Pokud máte o žvýkačky Respawn zájem, koupit je můžete na eshopu Razer v packu po deseti baleních od 28 dolarů. V každém balení se nachází 10 žvýkaček, celkově jich na vás tedy po nákupu čeká 150.

gum3
Zdroj: razer.com
Štítky: razer
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.