Přejít k hlavnímu obsahu

Kteří hráči budou dominovat v turnajích Chapter 2 Season 4?

15. 9. 2020 | 10:50 Fortnite
Fortnite je jedna z nejrychleji vyvíjejících her vůbec, takže není divu, že se spousta mladých hráčů snaží prorazit a vytvořit si značku. V dnešním článku si povíme o velkých hvězdách, od kterých se očekává, že budou dominovat v turnajích nedávno vypuknuté čtvrté sezóně. Ani jednomu z našeho výběru navíc není více než 16 let!
trio
trio

Tito hráči se nejčastěji zúčastňují turnajů, aby ukázali celému světu svůj talent. Fortnite tím pádem spadá pod esport, přičemž klíčová možnost stavět dodává hře tu pravou atmosféru a také neobvyklý zážitek. Většina lidí by s trochou času a tréninku neměla mít se základy stavění problém, nicméně najdou se i tací, jejichž dovednosti zcela převyšují dovednosti ostatních. Tři hráči, o kterých si dnes povíme, v současné době vynikají ve hře, takže se stali profíky a hráčům se zvládli vrýt do paměti.

1) Benjyfishy 

Angličan z NRG Esports je jedním z nejtalentovanějších hráčů, který si zvládl vytvořit jméno díky agresivnímu stylu hraní. Takový typ hráčů je všemi považován za jednorázový a neúspěšný, nicméně tento mladý hráč všechna tato tvrzení vyvrací. Benjyfishy je ve svém konání důsledný, takže jeho hry většinou končí s extrémním množstvím eliminací. Směs jeho vysokých herních dovedností a neobyčejných reflexů z něj dělá tím pádem jednoho z nejděsivějších hráčů, kterého můžete ve hře potkat. Za letošní rok už má na kontě sedm vyhraných turnajů.

2) MrSavage 

Tento patnáctiletý hráč z Norska, reprezentující slavnou organizaci 100 Thieves, je zručný a nad svým chováním velmi přemýšlí. Jeho výkony v soutěžních zápasech hravě překonávají všechny meze, takže zvládá spolehlivě ohromit jeho sledující. Má jeden z nejlepších herních smyslů, tím pádem bez problémů přehrává svoje protihráče. Díky své taktice a umění velmi dobře stavět končí nejčastěji na prvních příčkách žebříčku. 

3) Clix 

Clix je v pouhých 15 letech mistrem box fightů a nelze popřít, že je jedním z nejzajímavějších hráčů vůbec. Kvalifikoval se na všemožné turnaje a mnohdy dominuje americké scéně. Jeho aim je bezvadný, a když to ještě zkombinuje s jeho editovacími schopnostmi, tak je z něj hotový šampión. Hráče sleduje přes jejich postavené budovy, takže přesně ví, kam mají namířeno. Tam v podstatě ihned pošle smrtící ránu a eliminace je na světě.