Přejít k hlavnímu obsahu

Kuchtina a Reno1111 vyhrávají Sony Xperia sérii

5. 12. 2018 | 20:18 Fortnite
Naše třítýdenní Sony Xperia Fortnite 2v2 série je u konce. Kdo si v sobotním finále vystřílel věcné ceny?
Výchozí obrázek
Sony Xperia Fortnite série

Celá Fortnite 2v2 série ve spolupráci se Sony Xperia zažila boje stovek různých dvojic, pouze nejlepších 64 se však dostalo do finále o ceny partnera soutěže, které proběhlo v sobotu 1. prosince odpoledne. Formátem byl neúprosný Single Elimination bracket v best-of-two, který už v prvních kolech odsoudil některé vysoko nasazené týmy k záhubě. Do finále se nakonec probojovala dvojice LW, která si na své cestě poradila s NecroRaisers nebo s přemožitelem jednoho z týmů eSuby, spolu se Srnami, které si naopak smlsli na nejúspěšnějším týmu kvalifikace.

Finálový duel nakonec vyšel lépe pro tým LW, Kuchtina a Reno1111 totiž ve dvou hrách dokázali nastřílet 26 killů, zatímco Srny 7even a oskaraa pouze 17. Vítězný tým si tak odnáší mobilní telefony Sony Xperia XA2, na poražené čekají bezdrátová sluchátka Sony MDR-XB950B1. Třetí místo a výhra speciálních držáků Sony GCM10 pak připadlo na Grizlyyyho a Capse z EU GUYS. Výhercům gratulujeme a již brzy se můžete těšit na další turnajové série!

Pavouk

Pavouk vítězů

Štítky: Sony Xperia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.