Přejít k hlavnímu obsahu

Lara Croft míří spolu s operací Void Edge do R6

18. 2. 2020 | 10:12 Rainbow Six: Siege
Snad každý hráč zná postavu dobrodružné archeoložky ze série Tomb Raider, Laru Croft. Někteří z nich se mohou radovat, Lara zamíří s operací Void Edge i do Rainbow Six, a to v podobě jedinečného skinu.
R
R

Ubisoft zveřejnil nový elitní Tomb Rider skin pro Ash, do hry se dostane s další operací. Ash už má dva elitní skiny. Nelze opominout, že se Laře Croft sama docela podobá. Nosí podobné sluneční brýle jako Lara a má i podobný culík. Elitní skin obsahuje Tomb Raider uniformu, jedinečnou vítěznou animaci, skiny pro zbraně a také unikátní „charm“.

Ve zveřejněném videu Ash střílí z dvojice pistolí, které jsou pro Laru příznačné, pravděpodobně se však v samotné hře neobjeví. 

Ubisoft v minulosti již odkazoval na jiné tituly se skiny zbraní, jeden čas dokonce podporoval film od Netflixu, Money Heist. Tento skin Lary Croft je však prvním oficiálním crossoverem ve hře. 

Fanoušci se mohou těšit i na další elitní skin, Caveiru, ta přijde do hry už 20. února. Ubisoft potvrdil, že během následujících dvou let bude vydáván další obsah, takže hráči mohou očekávat, že elitní skiny obdrží i ostatní operátoři. 

Elitní skin bude pravděpodobně stát kredity, jako ostatní elitní skiny ve hře.Oficiální datum spuštění operace Void Edge zatím není známo, pravděpodobně se však dočkáme oficiálního oznámení v následujících týdnech. 

PLAYzone Challenge 2020