Přejít k hlavnímu obsahu

LCS Preview: Cloud9 čeká velký test v boji o titul

2. 3. 2019 | 12:08 League of Legends
V lize LCS se už pomalu krystalizují týmy, které budou hrát o play-off. V boji o titul zatím vede Team Liquid, ale Cloud9 se on něj dělí pouhý jeden zápas.
LCS Cloud9 Zeyzal
LCS Cloud9 Zeyzal

NA LCS 2019 Spring

#TýmSkóre
1Team Liquidlogo std.pngTeam Liquid9 - 1
2Cloud9logo std.pngCloud98 - 2
3Team SoloMidlogo std.pngTeam SoloMid6 - 4
4FlyQuestlogo std.pngFlyQuest5 - 5
5Counter Logic Gaminglogo std.pngCounter Logic Gaming4 - 6
5Echo Foxlogo std.pngEcho Fox4 - 6
5Golden Guardianslogo std.pngGolden Guardians4 - 6
5OpTic Gaminglogo std.pngOpTic Gaming4 - 6
9100 Thieveslogo std.png100 Thieves3 - 7
9Clutch Gaminglogo std.pngClutch Gaming3 - 7

Do play-off ještě zbývá 8 zápasů, takže zatím každý z deseti týmů je stále ve hře o top šestku. Zajistit si play-off mohou tento týden jak TL tak i Cloud9. Slušně se během posledních týdnů dařilo také Team SoloMid, který sice ztrácí na první TL už tři výhry, ale zároveň je jediným týmem, který ho dosud dokázal porazit. 

LCS sázení

Po skončení evropské LEC se v sobotu můžeme těšit na souboj TSM s Echo Fox, který vyměnil junglera a v šestém týdnu si tak debut v LCS odbyje australský rodák Panda. Asi nejvyrovnanější souboje se odehrají o střed tabulky mezi CLG a FlyQuest a poté mezi celky Clutch a 100 Thieves. Zápasem týdne bude rozhodně nedělní utkání Team SoloMid s Cloud9. Oběma týmům se v poslední době daří, mají ty nejvyšší cíle a je mezi nimi i historická rivalita.

Cloud9 bude sázet zejména na týmové. I když v laning fázi netriumfují tak, jako třeba Team Liquid, většinu zápasů se jim daří vyhrávat díky brzkému seskupování sil. Podle týmového supporta, Zeyzala, se Cloud9 skvěle daří i ve scrimech a na odvěké rivaly si věří. Bjergsen a spol. si ale další porážku od C9 nechtějí nechat líbit. Vypadá to, že Smoothie coby shotcaller začíná fungovat a když se daří, TSM vypadá jako tým, který dokáže porazit naprosto každého.

Fortuna Bonus 700 Kč
Štítky: lcs