Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends oznamuje spolupráci se značkou UNIQLO. Je libo nová kolekce oblečení K/DA?

21. 4. 2021 | 13:33 League of Legends
Riot Games si pro nás připravují spolupráci s další světoznámou značkou oblečení. Po úspěšné spolupráci s Louis Vuitton nyní na řadu přichází značka Uniqlo. Zatím by se mělo jednat o nejvíce dostupnou sérii oblečení s tématikou League of Legends, konkrétně s námětem virtuální hudební skupiny K/DA.
Vychází nová kolekce oblečení s tématikou K/DA
Vychází nová kolekce oblečení s tématikou K/DA
Zdroj: Riot Games/UNIQLO

League of Legends nám přineslo mnoho hudebních kousků. Od obyčejných písniček až po virtuální hudební skupiny, které táhnout fanoušky po celém světě. Nejpopulárnější je určitě dívčí k-pop skupina s názvem K/DA, ve které vystupují šampionky Ahri, Kai’sa, Evelynn, Akali a nově také Seraphine.

Nyní se Riot Games rozhodli spojit se značkou Uniqlo, kteří vydají kolekci oblečení s tématikou právě K/DA. Oblečení by mělo být dostupné po celém světě a dokonce se bude nacházet v příjemné cenové hladině okolo 20 dolarů, což je v přepočtu zhruba 430 Kč za jedno tričko. A to vůbec není špatná cenovka! Oficiální datum vydání není ještě znám, podle dostupných informací by se ale tato kolekce mohla objevit v nejbližší době.

První hit s názvem “POP/STARS” vydala skupina K/DA během Světového šampionátu v roce 2018. Od té doby své hlasy zapůjčily světoznámé zpěvačky Madison Beer, Jaira Burns, Soyeon, Mieyon a mnoho dalších, kterým se zalíbil tento koncept. Postupně se tato představa začala líbit i značkám jako například Louis Vuitton, kteří vytvořili kolekci oblečení ke Světovému šampionátu o rok později.

Jejich první album s názvem “All Out” vyšlo na podzim minulého roku a po celém světě sklidilo skvělé ohlasy. Jediným problémem tohoto projektu bylo zahrnutí nové postavy Seraphine, která byla v té době komunitou nenáviděna. Tato nenávist byla ještě navíc více podpořena tím, že se Riot Games rozhodli dát Seraphine první dostupný skin s podmětem K/DA rovnou v hodnotě 3250 RP, což vychází na zhruba 650 Kč.

K/DA All out
K/DA All out
Zdroj: Riot Games
Štítky: K/DA, UNIQLO
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.