Přejít k hlavnímu obsahu

Legenda Cloud9 byla pozitivně testována na koronavirus

3. 4. 2020 | 15:00 League of Legends
Daerek "LemonNation" Hart, který jako support v dresu Cloud9 dvakrát získal titul NA LCS šampiona, byl pozitivně testován na koronavirus. Jde tak o druhou z celosvětově známých esport osobností.
LemoNation
LemoNation

Třicetiletý LCS veterán tuto informaci sdílel na svém Twitteru. Koronavirus ohromně ovlivnil celý svět včetně esport komunity a eventů. LemonNation si udělal jméno hlavně jako support legendárního týmu Cloud9, kdy v roce 2013 a 2014 získal dosud jediné dva důležité tituly této organizace ve hře League of Legends. Spolu s Ballsem, Meteosem, Haiem a Sneakym tvořil jeden z nejikoničtějších týmů historie Severní Ameriky, který spolu vydržel až do letního splitu 2015, kdy Haie nahradil Dán Incarnati0n, dnes známý jako Jensen. Poté se sestava začala postupně rozpadat a před letošní sezónou opustil tým i poslední originální člen legendární pětice, Sneaky. LemonNation se proslavil hlavně jako výborný stratég, který se svým legendárním notýskem dlouho řídil draft fázi Cloud9. 

LemonNation opustil Cloud9 definitivně v roce 2017, kdy se stal členem nové organizace v lize, FlyQuest, s níž získal i 4. místo v letním play-off roku 2017. Zkušený support ale začal za svou konkurencí pokulhávat co se týče potřebných mechanik a v roce 2018 se po krátké epizodě v OpTic, se kterým obsadil 9. místo v jarním splitu, rozhodl ukončit profesionální kariéru. LemonNation je první větší esportovou figurou, která oznámila nakažení nemocí COVID-19. Jako první o tom dal vědět hráč Apex Legends, Casper. Casper, stejně jako LemonNation, pochází ze Severní Ameriky.

Štítky: lcs, koronavirus