Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární organizace Begrip Gaming je zpátky na scéně a hned vyhrává svůj první turnaj

24. 2. 2020 | 14:33 Counter-Strike 2
Begrip Gaming je sice organizace původem ze Švédska, v jedné míře je však proslavená díky své ruské sestavě. Po týmu založeném v roce 2001 totiž byla pojmenovaná pohybová mechanika v Counter-Strike 1.6, známá jako begrip. Organizace však byla poslední roky neaktivní a nyní se vrací na scénu.
Begrip Gaming
Begrip Gaming

Begrip Gaming v dobách "jedna šestky" zaměstnával hvězdná jména jako cArn, f0rest či GeT_RiGhT, u CS:GO se ale rozvíjeli do různých směrů. V letech 2013 a 2014 se v jeho barvách vystřídaly týmy z Ruska, Švédska, Maďarska či Chorvatska. To však nastala druhá pauza působení, která končí až nyní. Posledního ledna se na sociálních sítích Begrip objevil status, že hledají novou profesionální CS:GO sekci pro letošní sezónu.

Tímto se kdysi slavná organizace vrací na švédskou scénu, když podepsali tým dosud známý jako sygytt. Jde o novou ambiciózní sestavou, kde jediným známým jménem je Jayzwalkingz, který má za sebou působení ve Fnatic Academy nebo Epsilon Esports. Pod novými křídly si celá sekce už zažila vítěznou premiéru, když jako švédský zástupce ovládla třetí týden patnácté sezóny King of Nordic a odnesla si 1250 dolarů.

Celá sestava týmu Begrip Gaming:

 Švédsko Victor 'ALONSO' Alonso
 Švédsko Ludvig 'HEAP' Alonso
 Švédsko David 'Jayzwalkingz' Kempner
 Švédsko Pontus 'PONKUS' Wahlqvist
 Švédsko Olle 'spooke' Grundström

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Begrip Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.