Přejít k hlavnímu obsahu

Letošní sezónu Clash Royale League ovládl Team Liquid

8. 12. 2019 | 21:42 Clash Royale
Finále Clash Royale League 2019 je u konce! Zlato a s ním spojených 150 tisíc dolarů si z turnaje hraném v Los Angeles odnáší Team Liquid.
Clash Royale League
Clash Royale League

Šest nejlepších týmů ze základní části bojovalo od úterý na LAN finále o titul z Clash Royale League 2019. Vše odstartovalo jednou velkou skupinou hranou formátem Round Robin, přes kterou se pouze rozhodovalo o seedingu do play-off. Hlavním cílem tak v ní bylo dostat se na první dvě místa, která zajišťovala přímý postup do semifinále, jinak se v ní zkrátka hrálo jen o to, s jakými týmy se dále v turnaji potkáte. Nejlépe se ve skupině dařilo SK Gaming a FAV Gaming, naopak naprosté vyhoření potkalo W.EDGM.

Skupiny

Ti se ale ve čtvrtfinále probrali a vyřadili Nova Esports, kteří se tak spolu s OGN Entus, nad jejichž síly zase byli hráči Team Liquid, museli s turnajem rozloučit. Stejný osud v semifinále potkal oba týmy, které ovládli skupinovou fázi. Team Liquid, stejně jako v základní části, porazili SK Gaming, a W.EDGM dokázali poslat domů FAV Gaming. V BO5 grandfinále ale W.EDGM svoji vzhledem ke skupinovým výsledkům překvapivou cestu play-off k naprostému úspěchu nedotáhli, TL je porazili 3:1, a odnesli si tak domů pohár a 150 000 dolarů.

Konečné pořadí Clash Royale League 2019:

  • 1. místo: Team Liquid – 150 000 $
  • 2. místo: W.EDGM – 100 000 $
  • 3. až 4. místo: SK Gaming, FAV Gaming – 50 000 $
  • 5. až 6. místo: OGN Entus, Nova Esports – 25 000 $
Play-off
Štítky: CRL
miluju videohry a hlavně ligu legend