Přejít k hlavnímu obsahu

Levi: Rivalitu se SINNERS bych už přirovnal k té s eXtatus

30. 9. 2020 | 11:00 Counter-Strike 2
SINNERS jsou zatím celou sezónu jednoznačnou jedničkou domácí scény, ale v posledních vzájemných zápasech se jim začínají vyrovnávat hráči z týmu CZC.eSuba. Právě z eSuby jsme vyzpovídali před přicházejícím play-off 1. Tipsport COOL ligy střelce Leviho, který se rozmluvil o rivalitě nebo o semifinálovém duelu s Team Sampi.
Levi Tipsport COOL liga
Levi Tipsport COOL liga

Jak bys obecně zhodnotil váš průchod Tipsport COOL ligou?

Ahoj, určitě si všichni všimli, že je to mnohem lepší, než v prvním splitu, a o to nám i šlo, udělat si tu cestu do play-off lehčí. S klukama jsme zapracovali na chybách a naše největší síla byla v sehranosti.

Když bys se měl podívat na tabulku, překvapil tě nějaký tým svými výsledky, nebo i předvedenými výkony?

Určitě jsem čekal více od týmu BRUTE. Na to jak se prezentují bych čekal daleko lepší výsledky. Na druhé straně mě překvapili Sampi, kteří se dokázali dostat na 3. místo a jde vidět, že taktéž udělali velký pokrok od minulého splitu.

Levi eSuba

Ke konci splitu jste ale prohráli s Enterprise a Sampi. Vnímáš to jako velké vykřičníky?

Určitě bych pochválil oba týmy, jelikož hrály o play-off a šlo vidět, že se na to připravovali opravdu poctivě. Nechci říct, že nám to bylo jedno, ale nebrali jsme to, jako soupeři, že musíme vyhrát, abychom jsem se dostali do play-off. proto to bylo trochu volnější, ale jak už asi všichni ví, v play-off se začíná znovu a s tím nastupuje i nová eSuba.

V semifinále vás čeká duel se Sampi, které jste nedávno v BO3 sérii porazili. Čekáš od play-off série podobný boj?

Na Sampi se připravíme více, než naposledy a budeme se snažit o výhru 2:0. Od kluků ze Sampi čekám to samé, co minule: solo play na aim a rychlé vybíhání všude, kde se bude dát. Nebudu tady psát, jak jsme proti nim připraveni a kde mají největší slabinu, jelikož by si to mohli přečíst, ale určitě budeme využívat jejich malé chybičky, které si nastudujeme.

[Cannie] ví, že si to může dovolit, když za ním stojí NEOFRAG, SHOCK, beastik a ZEDKO, kteří mu vždy pomohou vyhrát. Holt po dlouhé době klučina něco vyhrál a ego už mu trochu narostlo, ale to mu neberu za zlé, ta rivalita je tam vždy.

V poslední době máte opravdu napilno a zápasů je enormní množství. Nevyhovoval by ti spíš klidnější režim, kdy byste měli na přípravu na jendotlivé zápasy více času?

Zápasů máme mnoho a není mnoho času se připravit na každý z nich, ale jestli chce být hráč, jak se říká profik, musí si poradit vždy s tím, co má natrenované a využívat jeho silné stránky. Naopak ty jeho slabe se musí snažit eliminovat.

Jak se hraje tobě osobně a jak vnímáš vlastní výkony? V rámci týmu jsi nejlepším fraggerem. 

Já osobně sám ze sebou nejsem spokojený, jelikož vím, že dokáži v té hře více a vím, že je ještě co zlepšovat. Jde mi více o týmovou hru, než o tu individuální, ale důležité je samozřejmě obojí.

Kvůli koronaviru není tolik příležitostí se potkávat mimo server. Chybí ti kontakt se spoluhráči a vynahrazujete si jej nějak?

Ano toto mi velice chybí, ty LAN akce a všechno. Setkat se s přáteli a pokecat jen tak, už se nemohu dočkat, až zase tyto akce začnou.

Levi CSGO

V posledních kolech se hodně mluvilo o potenciálním finálovém souboji proti SINNERS. Vnímáš nějak tuhle formující se rivalitu?

Určitě je zde rivalita, přirovnal bych to k eXtatus s eSubou v minulosti. To co se stalo, se stalo, eLiVe řekl jen svou predikci, jak si myslí, že to dopadne. Holt nejmenovaný hráč ze SINNERS to nepochopil a musel začít tuhle věc řešit mezi všemi a dokonce urážet hráče, který dokázal více než on. Ví, že si to může dovolit, když za ním stojí NEOFRAG, SHOCK, beastik a ZEDKO, kteří mu vždy pomohou vyhrát. Holt po dlouhé době klučina něco vyhrál a ego už mu trochu narostlo, ale to mu neberu za zlé, ta rivalita je tam vždy. Určitě jsme motivováni vyhrát vždy, když proti nim hrajeme, jenže někdy se to nedá. Když na nás vypustí bestii neofraga, tak se těžce zastavuje a jak už jsem kdysi dávno říkal, beastik je můj kryptonit (smích).

Díky za rozhovor, máš na závěr nějaký vzkaz pro fanoušky CZC.eSuby nebo čtenáře PLAYzone?

I já děkuji a chtěl bych poděkovat všem fanouškům, kteří nám fandí a podporují nás, snad se brzy uvidíme CYA.


Play-off letního splitu Tipsport COOL ligy začíná již tento čtvrtek od 17:30, právě zápasem Sampi proti CZC.eSubě a hned poté se utkají SINNERS proti Enterprise. Následné finále a zápas o třetí místo proběhnou v sobotu, takže se máme na co těšit.