Přejít k hlavnímu obsahu

Lipánek hlásí návrat do jungle. Přijde do Cyber Gaming další veterán?

8. 7. 2020 | 22:21 League of Legends
Velké změny přichází v týmu Cyber Gaming, který po čtyřech výhrách v řadě v neděli dvakrát prohrál a aktuálně tak drží 4. místo v Hitpoint Masters. Lipánek se vrací na pozici junglera, jelikož se SeMike rozhodl odstoupit. Na pozici AD Carry by mohl přijít Václav "WorstADC" Šrajer.
Lipánek Cyber Gaming
Lipánek Cyber Gaming

Znovu bude o čem mluvit, protože přišlo to, co mnozí čekali už při oznámení soupisky Cyber Gaming pro letní split. Lipánek se po třech hracích týdnech opět vrací do své obvyklé role a přijde nový hráč na pozici AD Carry. Do základní sestavy by dle všeho měl nastoupit dosavadní náhradník WorstADC, který by se tak do ligy vrátil po dvou letech. Naposledy se představil v týmu Furca, ale v minulosti působil i v nejlepších domácích týmech. S eSubou si došel pro dva tituly z Hitpoint Masters, s Fraternitas zase ovládl MČR 2015 a se Storms Games Clan pronikl do nejvyšších pater evropské tier 2 scény. 

Samotný WorstADC spekulace o návratu podpořil fotkou Ezreala (šampion role AD Carry). V Cyber Gaming bude chtít navázat na svou úspěšnou spolupráci s Odstranovacem, který zatím v lize nepodává vůbec špatné výkony. Povede se vrátit ve velké formě i "Pištovi"? Zkušeností má tento střelec přeci jen na rozdávání, jelikož se v minulosti zúčastnil i velkých evropských turnajů. Se svými týmy se účastnil akcí jako FACEIT Gamescom Challenge, EU Challenger Series nebo DreamHack Winter 2013 a zahrál si proti nynějším hvězdám v čele s hráči jako Cabochard, OdoamneHjarnan či Febiven.

Předpokládaná nová sestava Cyber Gaming:

 Slovensko Michal "Odstranovac" Duchoň (Top)
 Česká republika Václav "Lipánek" Maxa (Jungle)
 Česká republika Jan "Dread" Hrbáč (Mid)
 Česká republika Václav "WorstADC" Šrajer (AD Carry)
 Slovensko Peter "Zeussak" Gbelec (Support)

 Česká republika Richard "Micro" Mendl (Trenér)

Jak se bude dařit Cyber Gaming s novou posilou?

Vyhrají ligu
0% (0 hlasů)
Postoupí na EU Masters z 2. místa
14% (1 hlas)
Skončí na 3. - 4. místě
71% (5 hlasů)
Skončí na 5. - 6. místě
0% (0 hlasů)
Nepostoupí do play-off
14% (1 hlas)
Celkem hlasů: 7
Štítky: WorstADC