Přejít k hlavnímu obsahu

Live koncert přímo ve hře? DJ Marshmello zahraje ve Fortnite už dnes!

1. 2. 2019 | 17:17 Fortnite
Nové challenge ve hře jsou předzvěstí jedinečné herní události, která zatím nemá obdoby. Dočkáme se live koncertu přímo na ostrově Battle Royale. Hráči mohou získat za splnění výzev kosmetické doplňky zdarma.
Marshmello set
Marshmello set

DJ Marshmello nejspíš nemusíme představovat. Nejen, že je to celosvětová hvězda elektronické hudby, ale také kamarád hráče a největšího streamera Ninji. Navíc sám má hru Fortnite v oblibě. 

Koncem ledna na svém Twitteru oznámil, že se v únoru chystá spolupráce s Epic Games, a my již víme, o co se jedná. 

DJ Marshmello bude mít v sobotu 2. 2. ve 20:00 našeho času koncert přímo na pódiu ve hře. Stage se začala pomalu stavět již od úterý na hřišti v Pleasant Parku. Dnes se zdá být hotova a připravena na show. Marshmello dokonce zařadil toto vystoupení na svůj oficiální seznam jako součást svého turné. 

Během včerejšího dne se ve hře objevily nové Showtime challenge, které s tímto koncertem přímo souvisí. Hráči mohou získat exkluzivní odměny ve formě spreje, tance a pickaxe laděné do designu postavy DJ samotného. 

Showtime Challenge

A jak tyto výzvy splnit? 

  • Najděte plakát koncertu - plakát se nachází po celé mapě, například u kavárny v Dusty Divot, nebo u motelu, případně přímo v Pleasant Parku
  • Navštivte místo koncertu - zde stačí přijít před pódium v Pleasant Parku
  • Zatancujte tanec Keep It Mello u Truckers Oasis, obchodu se zmrzlinou a na zamrzlém jezeře - zamrzlé jezero je severně od Polar Peak, Trucker Oasis je benzínová stanice východně od Lucky Landing a obchod se zmrzlinou je na západ od závodní dráhy

Jakmile všechny odměny splníte, dostanete tři položky z celého setu. Další tři položky včetně skinu DJ a glideru najdete v dnešním Item Shopu přímo ve hře, kde jsou dostupné za herní měnu VBucks. Samotný skin i pickaxe jsou reaktivní, a pokud vy sami nebo někdo ve vaší blízkosti tančí na hudbu, oboje svítí. Outfit můžete vidět na videu od Epic Games. 

 

Koncert budete moci sledovat v novém módu Showtime LTM, který by se měl objevit zítra ve hře. Výhodou tohoto módu je, že bude zapnutý respawn. Pokud vás tedy někdo při koncertu eliminuje, znovu se objevíte ve stejné hře a můžete si jako my vychutnat koncert až do konce. 

Všechny položky Marshmello setu:

Marshmello set

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike.