Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech se stává partnerem FORTUNA COOL ligy a přináší vám první sestřih nejlepších klipů

19. 8. 2019 | 14:10 Counter-Strike 2
Letní sezóna FORTUNA COOL ligy má za sebou čtyři ze sedmi hracích týdnů, ale právě teď do svých řad vítá nového partnera. Elitní výrobce herních periferiích, Logitech, na závěrečném LAN finále ocení nejužitečnějšího hráče soutěže, ale do té doby vám bude pravidelně přinášet to nejlepší z dosavadního dění.
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Pátým hrdým partnerem prestižní domácí soutěže v Counter-Strike: Global Offensive se dnešním dnem stává společnost Logitech, která už od dávných dob patří mezi nejoblíbenější značky periferií ve světě elektronického sportu. Třeba taková myš MX518 odjakživa patří mezi největší legendy, a i proto před nedávnem ohlásila svůj velkolepý návrat. Mezi sluchátky je jasnou volbou model PRO, který neřeší kompromisy a jehož pojmenování hovoří samo za sebe. Z řad klávesnic patří mezi oblíbené nové kousky zejména špičková G915.

Pro fanoušky CS:GO bude ale důležité hlavně to, co nového Logitech do ligy přinese. O co tedy půjde? Od každého následujícího kola se můžete těšit na výběr nejlepších klipů dané čtveřice zápasů a jako ochutnávku jsme vám v rámci tohoto oznámení připravili sedm parádně zahraných situacích z dosavadního průběhu letní FORTUNA COOL ligy. Do výběru se vešly zajímavé clutche, parádní hlavy i jeden zcela nečekaný ace.

Kromě svých pravidelných sestřihů Logitech na zářijovém LAN finále v rámci KAMIQ YOU FESTu ocení i MVP (nejužitečnějšího hráče) celé soutěže. Odměnou mu bude kompletní hráčský set právě od této značky.

Štítky: COOL liga, logitech
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.