Přejít k hlavnímu obsahu

MADMONQ a Jirka Babica v pátek uspořádají herní turnaj!

11. 2. 2021 | 19:17 Všechny hry
Společnost MADMONQ patří díky svému marketingovému směru k absolutní špičce mezi oblíbenými značkami hráčů a fanoušků livestreamingu. MADMONQ totiž spolupracuje s elitami svého řemesla, se kterými čas od času pořádá netradiční aktivity, které zaujmou. Do té nejnovější si však pozvali oblíbenou osobnost ze zcela jiné branže.
Ich Bin Ein Babica
Ich Bin Ein Babica

Pátek 12. února se od 15:00 bude vařit. MADMONQ totiž uspořádá valentýnský turnaj dvojic v oblíbené co-op hře Overcooked, do které se zapojí celá řada oblíbených streamerů, takže tato jednorázová aktivita opět pohltí celý Twitch. #COOKTHELOVE již na svých sítích okomentoval Agraelus, a CzechCloud dokonce stihl představit svého parťáka, kterým mu pro tento turnaj bude oblíbený slovenský streamer Duklock. Těšit se však můžete na spoustu dalších známých jmen, tváří a hlasů, které se všude po internetu dozvíme v následujících hodinách.

Největší specialitou celého turnaje je ale skutečnost, že ji podpoří oblíbený kuchař Jirka Babica. Ten se po konci v televizi rozhodl dobýt YouTube, kde mimo jiné odstartoval sérii Ich Bin Ein Gamer a v minulém díle dokonce věnoval recept přímo Agraelusovi na jeho přání. Tato série je jeho suverénně nejoblíbenějším obsahem, není tedy divu, že se zástupci MADMONQu rozhodli využít příležitosti a domluvit s kuchařem tento valentýnský event. Babicovy hlášky pro mnohé zlidověly, stejně jako jeho série Ich Bin Ein Gamer. Páteční přenos tedy jistě přinese velkou show, tak si ji nezapomeňte naladit mezi 15. a 19. hodinou přímo na Twitch kanále MADMONQ.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.