Přejít k hlavnímu obsahu

Malý streamer s velkým srdcem vybírá peníze na záchranu opuštěných koček

25. 3. 2021 | 13:00 Twitch.tv
Derogero možná není jeden z největších streamerů, o to větší má ale srdce. Vybírá prostředky na záchranu opuštěných koček a náklady za veterináře, dokonce chce opuštěným zvířatům postavit i přístřešek.
Sbírka půjde na opuštěné kočky
Sbírka půjde na opuštěné kočky
Zdroj: Derogero

Kočky mají na internetu výsostné postavení – těžko říct, jestli pro svou roztomilost nebo něco jiného, ale pro jejich záchranu by uživatelé udělali cokoliv. Twitch scéna je občas plná senzací a dramat, někdy je ale příjemné od tohohle všeho na chvíli vypadnout a zaměřit se na jiný druh contentu. Občas dokáže dobrý příběh zahřát u srdce, a na scénu tak nastupuje Derogero, streamer s pouhými 1400 sledujícími, který vybírá peníze za účelem záchrany kolonie opuštěných kočiček bez domova.

Jeho původní cíl vybrat 7500 dolarů byl již překonán. Peníze půjdou na náklady za veterinární péči, kastraci koček a vybudování přístřeší.„Moji rodiče se přestěhovali do vesnice a objevili vedle svého domu malou kolonii koček bez domova. Nikdo ve vesnici s tím nic nedělá, můj cíl je vybrat dost peněz, aby bylo možné je vykastrovat, aby se přestaly množit, a postavit jim malý přístřešek, protože v zimě je tu velká zima (někdy až -35 stupňů). Můj největší cíl je jim najít všem nový domov. Všechny peníze z předplatných a darů půjdou na tenhle účel, dokud jej nenaplním,“ objasňuje malý streamer s velkým srdcem.

Navzdory tomu, že nemá streamer mnoho odběratelů, svůj původní cíl již dávno překonal a sbírka nadále běží. Zde se naplno projevuje síla internetu a sociálních médií, která dokáže přivolat pomoc v okamžiku, kdy je to skutečně potřeba. Když měl streamer vybráno 1100 dolarů, poděkoval komunitě za veškerou pomoc. Bylo vidět, že zadržuje slzy. „Chci poděkovat všem, kdo zatím podpořili moji sbírku. Upřímně bych se bez vaší pomoci tak daleko nedostal. Hrozně to pro mě znamená, že existují lidé, kteří mají starost o zvířata tak jako já a kteří je nechtějí vidět opuštěné a trpící. Jsem totálně ohromený vaší podporou a nevím, jak vám můžu vyjádřit dostatečný dík, takže vám mockrát, mockrát děkuji.“ 

Kdybyste chtěli přispět na Derogerovu sbírku, stačí kliknout na tento link. Tisíci dolary už přispěla i hvězda Twitche Ludwig, který nedávno během subathonu dosáhl na rekordní hranici 100 000 aktivních předplatitelů. Snad se Derogerovi podaří vybrat dostatečnou částku, aby mohl opuštěným kočkám pomoci a v ideálním případě také najít milující domovy.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Derogero