Přejít k hlavnímu obsahu

Microsoft vydal Xbox Series X lednici, která je založená na populárním memu

27. 10. 2020 | 10:37 Všechny hry
Fanoušci netrpělivě čekají na novou generaci konzolí Xbox, která má vyjít již 10. listopadu. Někteří jsou však nespokojení s jejím designem, což mělo za následek vznik mnoha memům. Vypadá to, že tvůrci Xboxu si ze sebe umí udělat legraci, neboť na ně zareagovali vznikem Xbox Series X ledničky.
Xbox
Xbox

Když se objevily první fotografie, nejeden člověk měl dojem, že konzole vypadá příliš jako cihla a velmi připomíná lednici. Toho využili kreativní internetoví uživatelé a vznikla celá vlna memes, připodobňujících novou generaci Xboxu k domácím spotřebičům. Microsoft se nyní rozhodl z toho udělat přednost a situace využít. Musíme uznat, že se jedná o vskutku originální způsob, jak udělat nové konzoli reklamu.

Zdá se, že kromě propagačních konzolí Xbox Series X obdrželo několik šťastlivců ledničky v plné velikosti, jež jsou navrženy tak, aby připomínaly svého malého předchůdce. Mezi vybrané patří například YouTuberka iJustine, která ukázala ledničku na svém Twitteru. Podobnost není pouze ve vzhledu, nýbrž některé najdeme také uvnitř. Když otevřete dveře lednice, září zeleně. Odpovídající barevná paleta je jenom bonus navíc, Video s novou lednicí sdílel také Snoop Dogg, jehož spotřebič obsahoval dort, neboť nedávno oslavil 49. narozeniny, nápoje, a především novou konzoli.

Na unboxing video této skutečně unikátní lednice se můžete podívat níže.

Zdroj: unilad.co.uk
Štítky: Xbox Series X, Xbox, meme