Přejít k hlavnímu obsahu

Módní značka Louis Vuitton vydala novou LoL kolekci merchandise

10. 12. 2019 | 18:28 League of Legends
Hráči LoL již měli možnost zakusit Louis Vuitton špičkovou módu ve hře díky True Damage Prestige Qiyana skinu. A nyní můžou tu samou módu vyzkoušet i ve skutečnosti.
LV
LV

O spolupráci celosvětově proslulé módní značky Louis Vuitton s Riot Games jsme vás již informovali, nyní přichází další novinka. Louis Vuitton znovu spolupracoval s Riot Games na vzniku stylového sortimentu oblečení v tradičních hnědých a zlatých odstínech, které jsou její ochrannou známkou. Společnost uveřejnila tento týden novou LVxLoL kolekci na svých stránkách. 

LV

Kolekce obsahuje vše od legín a ledvinek, po tenisky a parky. Většina z nich navíc obsahuje skrytý motiv, který celou řadu z nich spojuje dohromady. 

Fanoušci, kteří by si však chtěli něco z LVxLoL kolekce pořídit, se musí mít na pozoru, nejedná se totiž o levnou záležitost. Tričko s krátkým rukávem a potiskem Prestige Qiyana skinu, spolu s šampiončinou zbraní, stojí 670 dolarů.

 

LV

Pokud by fanoušci LoL chtěli ještě více zazářit, mohou se rozhodnout pro některý z dražších kousků, jako třeba parku za více než 4000 dolarů.

LV

Spolupráce mezi světově proslulým módním gigantem a Riot Games byla poprvé oznámena v září. Luis Vuitton vytvořil jedinečné pouzdro na trofej pro vyhledávaný Summoner’s Cup, který získal tým FunPlus Phoenix po vítězství nad G2 Esports na finále Worlds 2019.

Partnerství pokračovalo s True Damage Quiyana Prestige skinem, kterou navrhla umělecký ředitel uměleckých kolekcí, Nicolas Ghesquière. Druhý Prestige skin od Luise Vuittona pro Sennu má být uveden v roce 2020.