Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje základní desky s čipsetem Z390

10. 10. 2018 | 15:03 Všechny hry
MSI hrdě oznamuje dostupnost nových základních desek s čipsetem Z390. Série MEG přesahuje hraní náročných her s designem vybudovaným pro obrovskou škálovatelnost, extrémní přetaktování a maximální výkon. Série MPG je potom navržena pro velmi náročné hráče. Třetí série MAG se zaměřuje na funkčnost a trvanlivost.
Výchozí obrázek
MSI Z390 MEG

Jedna vládne všem: MEG Z390 GODLIKE

MEG Z390 GODLIKE má VRM konstrukci s celkem 18ti fázemi, duálními konektory napájení a technologií MSI Core Boost. Dynamický ovládací panel je vestavěný OLED, který zobrazuje status GODLIKE a podporuje další přizpůsobení uživatelem. Nástroj Killer xTend obsahuje dva konektory Ethernet Killer E2500 a síťový adaptér Killer 1550 Wi-Fi, který vám tak poskytne nepřetržitou internetovou komunikaci. Vychutnejte si poslech s Xtreme Audio DAC, bohatou audio platformu vybavenou dvojicí vyhrazených zvukových procesorů ALC1220 Hi-Fi, ESS AUDIO DAC s vyhrazeným ESS zesilovačem, zvukovými kondenzátory WIMA, výstupem sluchátek 6,35 mm a zcela izolovaným PCB designem. Změňte velikost úložného prostoru pomocí dodané karty M.2 XPANDER-Z a přidávejte až pět vysokorychlostních SSD M.2. Zaznamenejte jakoukoli hru se záznamovou kartou MSI Streaming Boost a staňte se profesionálním streamerem.

Zabij všechny nepřátele: MEG Z390 ACE

Oslň ostatní s Mystic Light Infinity - miliony barev a 17 LED efektů, které si uživatel může sám navolit. S technologií Core Boost si optimalizujete dodávky energie. Díky funkci Game Boost si můžete volit z několika přednastavených profilů a využívat tak výkon naplno.

Zrychlete přenos dat pomocí Triple M.2 a zabraňte tak throttlingu pomocí M.2 SHIELD FROZR. Slyšte své soupeře ještě předtím, než je uvidíte pomocí Audio Boost HD poháněným externím zvukovým procesorem ESS Audio DAC a zdokonalenými Nahimic3 a Voice Boost. Zrychlete propojení s technologií Intel Turbo USB 3.1 s rozhraním Type-C, Killer Gigabit Ethernet LAN a technologií Intel Wi-Fi.

MSI Z390 MPG

Hraní se stylem: MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC

Obsahuje nastavitelný MSI Mystic Light RGB. Udržuje vysoký výkon s rozšířenými chladiči a M.2 SHIELD FROZR. Připojte se k síti Wi-Fi s technologií Intel wireless-AC a užívejte si rychlost stahování až 1.73 Gb/s. Převeďte jakýkoliv zvuk do úžasného zážitku s funkcemi Audio Boost 4, Nahimic 3 a Voice Boost.

Perfektní rovnováha: MPG Z390 GAMING EDGE AC

Základní deska, která se skládá z modelů ATX, micro-ATX a mini-ITX. Rozšířené chladiče, Intel LAN a Intel Wi-Fi, Twin Turbo M.2, USB Typ-C a Audio Boost 4 umožňují flexibilní a přitom výkonné použití v jakémkoliv systému.

MSI Z390 MAG

Připraven dominovat: MAG Z390 TOMAHAWK

Tato robustní základní deska obsahuje rozšířené chladiče, integrované I/O kryty a panely, M.2 SHIELD FROZR, Core Boost a Dual LAN pro spolehlivý a trvalý výkon.

Štítky: MSI, MČR partneři
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.