Přejít k hlavnímu obsahu

MSR 2020 se odehraje v říjnu, z Bratislavy se stěhuje na Autosalón v Nitře

25. 7. 2020 | 14:05 Všechny hry
Dlouho očekávaná herní akce Slovenska se letos odehraje v říjnu v Nitře, a to rovnou během Autosalónu a dalších akcí. Stále není jisté, kde přesně a pro kolik lidí událost bude, ale jedno je jasné – plány jsou v plném proudu a MSR 2020 s sebou přinese spoustu pozitivních změn.
MSR 2020
MSR 2020

Přípravy na oficiální letošní Orange MSR jsou v plném proudu a dokonce už víme datum, se kterým můžeme počítat. MSR 2020, největší slovenský herní festival, se tento rok odehraje 9. až 11. října, tak si nezapomeňte udělat místo v kalendáři. Co je však největší změna, tak je historicky vůbec první stěhování, konkrétně do Nitry. Vedle toho ale prozatím ještě není jasný maximální počet návštěvníků a ani konkrétní místo konání akce, které se teprve v budoucnu vyjasní s aktuálním nařízením vlády Slovenské republiky. V současné době je však už připraveno hned několik variant a hráči se budou mít bezesporu na co těšit.

Pokud vše půjde jako po másle bez zbytečných komplikací, můžete být letos připraveni na:

  • Nový koncept celé akce se zaměřením na progaming
  • Pořádnou nálož zápasů s profesionálními hráči na hlavní stage
  • Nové místo konání s většími prostory (4000+m²)
  • Větší prize pool pro vítěze turnaje
  • 3 události v ceně jednoho lístku v ceně od 6 eur: Orange MSR, VÚB Y-CON a Autosalón Nitra

Samozřejmě počítejte i se spoustou další zábavy, takže nezapomeňte celou událost sledovat na Facebooku. Také si můžete připomenou aftermovie z Orange MSR 2019 a zopakovat si tak úžasnou atmosféru z největšího herního festivalu Slovenska a jeho loňského provedení.

Štítky: msr