Přejít k hlavnímu obsahu

Na charitativním streamu #projachyma se vybralo přes 100 000 Kč

13. 12. 2018 | 17:09 Všechny hry
Charitativní stream #projachyma probíhal 25. 11. 2018 a dnes měl pokračování, které bylo poděkováním za vybranou částku ze strany Jáchymovy maminky. Jak se celá akce povedla?
Jáchym
Jáchym

Stream probíhající ve SkillZone studiu se opravdu podařil! Otevřít ho přišel DeeThane, který hrál StarCraft s profesionálními hráči. Pokračovaly další známé tváře domácí Twitch scény, mezi nimiž nechyběla ani taková jména, jako jsou ArcadeBull a CzechCloud. No a po herní části na stream vtrhli Zvědátoři Martin Rota a Patrik Kořenář, kteří diváky seznámili s informacemi o Aspergerově syndromu. Této dvojici se také povedlo dohnat sledující k trojnásobnému překročení původní cílové částky a museli se tedy na oplátku proběhnout (či v Martinově případě belhat) po pražském Vítkově. 

Po jejich vystoupení pak přišel na stream i samotný Jáchym se svou maminkou. Spolu s ním byl na streamu Zdeněk Princ a mimo toho, že si spolu zahráli, nechyběl ani rozhovor. Ten byl opravdu povedený pro ty, co ho nestihli, je tedy připraven i záznam. 

Vybrat se nakonec povedlo více jak nádherných 100 000 Kč a vysílání především pobavilo a poučilo jak diváky, tak také samotného Jáchyma. Své hodnocení streamu přidává také Jáchymova maminka:

Charitativní stream pro Jáchyma byla moje první zkušenost se streamováním. Prakticky jsem nevěděla, co mám očekávat. A byla to paráda! Spousta milých lidí ve studiu i v chatu. Jáchym si streamování užil na 100 % a já jsem neskutečně překvapená, kolik lidí není k cizímu neštěstí lhostejných. Moc vám všem děkuji!
 

Pár slov přidal i sám Jáchym:

Stream mě moc bavil a snad bych se tím i rád živil. Překvapilo mě, kolik lidí přispělo a moc mě to potěšilo. Díky, že mi pomáháte stavit byt. Díky vám budu zase brzy doma!

A toto dodala Jáchymova teta a naše šéfredaktorka Kara, která stojí za původní myšlenkou streamu #projachyma

Ve chvíli, kdy jsem se doslechla o situaci, v níž se ocitla Jáchymova rodina, mi bylo jasné, že musím nějak zkusit pomoci. Gamerská komunita se předvedla v tom nejlepším světle a i když jsem vstřícnost očekávala, vybraná částka předčila i mé očekávání a pro Jáchymovu rodinu bude představovat obrovský krok směrem k novému životu. Díky všem, kteří se na tomto podíleli, od účastníků streamu až po každého sledujícího. Jste prostě skvělí!

 

miluju videohry a hlavně ligu legend