Přejít k hlavnímu obsahu

Na sociálních sítích Entropiq se objevují tajemné kódy. Co znamenají?

20. 11. 2020 | 18:12 Všechny hry
Na sociálních sítích Entropiqu se v posledních dnech v grafice začala objevovat čísla s písmeny, co tyto záhadné kódy znamenají? Chystají pro nás něco nového? Dost možná se brzy můžeme dočkat velkého odhalení.
Tajný kód
Tajný kód

Všimli jsme si, že na sociálních sítích týmu Entropiq se nedávno začaly objevovat záhadné kódy. Jejich spojitost se nám zatím nepodařilo odhalit, už teď je nám ale jasné, že je tam nedávají jen tak, chystají něco velkého.

Co zatím víme?
Jediné, co zatím můžeme prozradit je, že ve finále se bude opravdu jednat o tajný kód, kluků z Entropiq jsme se totiž zeptali a tohle nám na tajňačku potvrdili. Doporučujeme tedy sledovat sociální sítě Entropiqu a výskyt kódů pravidelně hlídat. Jako každý tajný kód, schovává totiž i tento v okamžiku svého odhalení určitou odměnu. Je taky dost možné, že některý z tajemných tajných kódů se vyskytne kromě zelených sociálů i na těch červených. Nebylo by tedy od věci sledovat i náš instagram a web, kde se část kódu může s dost možná objevit taky.

Jak záhadné kódy vypadají?
Kód je vždy v pořadí číslo-písmeno a na obrázku, videu, či v příběhu se objevuje vždy v těsné blízkosti vedle sebe ve formátu, který jde snadno vidět.

Ukázka kódu

Co Entropiq chystají?
Ohledně této hádanky vzniká spoustu spekulací, a nás zajímá především váš názor. Co myslíte, že Entropiq touto jejich „hrou“ chystají? Budeme moc rádi, když se s námi o váš názor, či rovnou o další objevené kódy, podělíte v komentářích níže.