Přejít k hlavnímu obsahu

Nadeshot a 100 Thieves vybrali pro charitu 100 000 dolarů v 24 hodinovém streamu

16. 10. 2020 | 13:54 Twitch.tv
Charitativní 24 hodinové livestreamy nejsou populární i u nás, jeden takový se uskutečnil také ve Spojených státech. Stál za ním CEO a zakladatel organizace 100 Thieves Nadeshot, který se svými hráči vybral pro charitu přes 100 000 dolarů.
100T nadeshot
100T nadeshot

Charitativní livestream pod taktovkou 100 Thieves se konal na podporu charity Gamer's Outreach. Ta se snaží podporovat děti v nemocnicích, pro které kupuje videohry, herní konzole a další vybavení, aby jim pomohla lépe snášet těžké a zdlouhavé období, které v nemocnicích stráví. 

Nadeshot si během streamu zahrál například populární Call of Duty Warzone nebo fonemén posledních týdnů, hru Among Us. Nevěnoval se však pouze počítačovým hrám, s obyvateli svého gaming house si například zahrál také fyzické Uno a zavítal také do kulinářství, se svou přítelkyní si na streamu vařili večeři. Na závěr celého streamu si ještě střihl účast v turnaji v CoD Warzone.

Není to poprvé, co Nadeshot udělal něco podobného. Charitativní livestream pořádal již v loni, kdy pro Gamer's Outreach vybral částku 50 000 dolarů. 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.