Přejít k hlavnímu obsahu

Naše Sony Xperia 2v2 série zná 64 finalistů!

29. 11. 2018 | 10:14 Fortnite
Třítýdenní měření sil je u konce a naše současná DUO série se tak může v poklidu přesunout do finále. Kdo si nakonec odnese některou z věcných cen?
Výchozí obrázek
Sony Xperia Fortnite série

Velké finále je tady a chybět nebudou ani domácí hvězdy! Kvalifikací se v rámci Sony Xperia série zúčastnilo celkem 211 různých dvojic, klíčem k úspěchu bylo přihlásit se ideálně do všech tří turnajů, abyste se nemuseli strachovat do posledních výstřelů. Přesně toho se drželi i DextTheGod a hypeXQ, kteří v posledním turnaji jako druzí nastříleli více než 100 killů a stali se vítězi celého kvalifikačního cyklu. Na bedně je doplnili CLUTCHYBOYY a DevL1yy, stejně jako jedna z postupujících dvojic eSubáků, Orinn a Pekashi. Dalo by se říci, že právě reprezentanti známých domácích multiherních týmů ve velké míře uspěli a o věcné ceny za 25 000 Kč se poperou.

A o co se tedy bude v sobotu 1. prosince odpoledne bojovat? Hlavní cenou našeho partnera je dvojice mobilních telefonů Sony Xperia XA2, vicemistři si odnesou bezdrátová sluchátka Sony MDR-XB950B1 a na bronzovou dvojici čeká speciální držák Sony GCM10. Kdo si o tyto odměny zahraje, se můžete podívat přímo v našem turnajovém systému. Detailní bodování celé kvalifikace poté naleznete zde, nicméně ve finále jedou opět všichni od nuly.

Sony Xperia Fortnite série
Štítky: Sony Xperia
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.