Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers se vracejí na CS:GO scénu

9. 2. 2021 | 13:41 Counter-Strike 2
NecroRaisers patří mezi velká jména historie domácího esportu, z poslední doby se dá hovořit maximálně tak o titulu z MČR 2019 v Teamfight Tactics. I tak jde ale o stálici na domácích turnajích, na což se bude snažit nyní navázat nový CS:GO tým.
NecroRaisers
NecroRaisers

NecroRaisers si na CS:GO scéně můžete pamatovat například z roku 2017, kdy jejich barvy hájili dnešní hráči Entropiq, Lukáš 'capseN' Koláčný a Jan 'HONES' Urválek. Od této doby by se dalo říci, že se hledali, ačkoliv z MSR 2019 mají ve sbírce bronzové medaile. Nyní ale vedení uhodilo hřebíček na hlavičku. NR totiž uspořádali turnaj o místo v organizaci, do kterého se v první kvalifikaci zapojilo 61 týmů a do druhé dalších 45 sestav.

Z každého kvalifikačního turnaje postoupily do finálového klání dva nejlepší celky, které se utkaly o působení v NecroRaisers a finanční odměnu 5 000 Kč. Po úspěchu semifinále do finálového duelu postoupily týmy AIM FESTIVAL a ez5k. Jasným favoritem byl druhý jmenovaný, protože v jeho řadách se nacházejí hráči jako HenkkyG, NaturalG nebo creZe. AIM FESTIVAL ve složení Skyy, Muffinko, Muttenzi, Exp0 a Keila se ale vzepřel a k překvapení všech dokázal vyhrát finále poměrem 2:1. Celou pětici ale pod křídly NecroRaisers neuvidíme. Muffinko totiž ani nečekal možnost vyhrát celý turnaj a plánuje hrát s jinou sestavou. Jeho místo tak ve finálním složení zabere Tr0n1c, který podobně jako Skyy nebo Exp0 má zkušenosti z hraní v Tipsport COOL lize.

CS:GO tým NecroRaisers pro rok 2021:

 Česká republika Adam 'Skyy' Drobek
 Česká republika Jakub 'Exp0' Dočkal
 Slovensko Matúš 'Muttenzi' Mačinga
 Česká republika František 'Keila' Zvědělík
 Česká republika Daniel 'Tr0n1c' Palivec

Štítky: NecroRaisers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.