Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší hráči zvoleni komunitou nyní dostávají speciální karty. Tým sezóny je tady!

24. 4. 2021 | 11:01 EA SPORTS FC 24
Jedna z nejoblíbenějších promo akcí v celé FIFĚ je tady. Tým sezóny začíná výběrem voleným komunitou a k tomu jej doprovází Tým sezóny z EFL lig. Kromě hlavních sérií karet nás také čekají karty ve VTM sekci a v úkolech, které budou klasicky rozděleny do dvou sekcí – jedna ve Squad Battles/Rivals a druhá v letos novém módu přátelských zápasů.
Komunitní tým sezóny je tady
Komunitní tým sezóny je tady
Zdroj: EA Sports

Jak už je tradicí, Tým sezóny začíná první sérií karet, kterou si zvolila samotná komunita a zároveň jsou k tomu přidáni hráči z druhé, třetí a čtvrté nejvyšší anglické ligy. Právě všechny karty z Týmu sezóny nahradí v odměnách z Víkendové ligy hráče z Týmu týdne. Takže je na co se těšit a nějaký ten důvod navíc zahrát si víkendovku.

Komunitní tým sezóny byl volen lidmi na stránkách EA Sports a vypadá to, že si komunita tento rok opravdu potrpí na “meta” hráče, kterých zde není zrovna málo. Za zmínku stojí Valverde, Barnes, Alaba, Wan Bissaka a Mukiele.

Karty z EFL jsou na tom tradičně o něco hůř, protože nejsou zrovna jednoduché na zakomponování do týmů, ale pokud jste tento rok dělali karty z úkolové sekce Milníků, tak máte celkem hezký začátek k tomuto Týmu sezóny. Za zmínku z EFL stojí Buendía, Clarke-Harris, Ivan Toney a Max Aarons.

Některé karty zde vypadají velice lákavě
Některé karty zde vypadají velice lákavě
Zdroj: Komunitní tým Sezóny
EFL vypadá po několika letech také slibně
EFL vypadá po několika letech také slibně
Zdroj: EFL tým sezóny

Kromě karet v balíčcích si pro nás EA přichystalo ve VTM sekci Federica Chiesu a v úkolové sekci najdeme Ángela Correu a Nicka Powella. Ángel Correa se dá odemknout hraním zápasů v režimu Přátelských zápasů a Nick Powell je velice jednoduše dostupný po splnění úkolů ve Squad Battles/Rivals. Další hráči se v úkolech dají očekávat s každou novou ligou, která se v průběhu Týmu sezóny objeví.

Úkolové a VTM karty
Úkolové a VTM karty
Zdroj: EA Sports/Futbin

Pokud bude Tým sezóny postupovat jako minulý rok, tak se můžeme těšit na speciální karty v balíčcích v tomto pořadí: 

  • Komunitní tým sezóny  World
  • Premier League  Velká Británie
  • LaLiga Santander  Španělsko
  • Bundesliga  Německo
  • Seria A  Itálie
  • Ligue 1  Francie
  • Ultimátní tým sezóny  World

Mezitím se ještě objeví karty z menších lig, které by podle nejnovějších informací měly být dostupné v průběhu jednoho daného týdne na rozdíl od předešlých let, kdy byly dostupné pouze pár dní a doplňovaly ty nejvyšší ligy.

Štítky: TOTS
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.